Görög Zita most először edzett a családjával

anyaság Görög Zita család edzés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita nyolc hónappal ezelőtt hozta világra kisfiát. Most megosztotta rajongóival, hogy újra edzeni kezdett, ráadásul családi körben. 

„Életem első edzése a szerelmemmel! Amíg ő fut, addig Matrica rajtam lóg.. Aztán csere. Így megy ez egy 8 hónapos szuper cukisággal!” – írta Instagram-bejegyzésében Görög Zita.

A fotón kisfiával látható, úgy tűnik, nagyon élvezték a szabadban töltött időt. Görög Zitán pedig nem látszik, hogy felszedett volna bármennyit is a várandóssága alatt.

Országok, ahol az állatvédelem nem csupán papíron létezikhttp://www.life.hu/csalad/20190520-orszagok-ahol-az-allatvedelem-nem-csupan-papiron-letezik.htmlAz állatvédelmi törvények sokat elmondanak az adott országról. Magyarországon is folyamatosan szigorítanak a jogszabályokon, hogy a háziállatok méltóságteljesebb és biztonságosabb életet élhessenek. Vannak olyan országok, ahol már-már meglepően komoly büntetésekkel és rendeletekkel próbálják megfékezni az állatkínzást és az elhanyagolást. A Bored Panda által összegyűjtöttek közül válogattunk. CsaládOrigoTündéri fotóval tudatta Cooky, hogy kisfiú lesz második gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20190521-tunderi-fotoval-tudatta-cooky-hogy-kisfiu-lesz-masodik-gyermekuk.htmlKiderült, hogy Cooky és Debóra második gyermeke is fiú lesz. Család--Amikor bennreked a szó - Így segítsd dadogó gyermeked!http://www.life.hu/csalad/20190517-amikor-bennreked-a-szo-igy-segitsd-dadogo-gyermeked.htmlAmikor óvodás gyermekünk beszéde egyszer csak elkezd akadozni, megrémülünk, mert attól tartunk, valami végleges és megmásíthatatlan tragédia ért minket. Pánikra azonban semmi ok, hiszen sokszor csak átmeneti állapotról van szó. Az életkori dadogásról és a lehetséges megoldásokról Szecskóné Rácz Ilonát, a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársát kérdeztem. CsaládOrigoHat gyermeket hagyott hátra a daganatos betegségben elhunyt Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20190520-hat-gyermeket-hagyott-hatra-a-daganatos-betegsegben-elhunyt-timea.htmlA Pest megyei Nyársapáton hat gyermek maradt édesanya nélkül, miután a nőt 38 évesen elvitte a gyilkos kór, a rák. Férje megtörten számolt be arról, hogyan próbálnak túlélni a tragédia után. CsaládOrigoMéltósággal és szeretetben elveszíteni egy gyermeket – Gyermekhospicehttp://www.life.hu/csalad/20190517-meltosaggal-es-szeretetben-elvesziteni-egy-gyermeket-gyermekhospice.htmlNincs annál szörnyűbb és kegyetlenebb érzés, mint amikor egy szülő megtudja, hogy a gyermeke halálos beteg, és nincs remény a gyógyulására. Ebben a szinte feldolgozhatatlan fájdalomban kell olyan döntést hoznia, amellyel a félelem helyét átadja az elfogadásnak. CsaládOrigoJennifer Aniston a hírek szerint örökbe fogadná testvére gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190517-jennifer-aniston-a-hirek-szerint-orokbefogadna-testvere-gyermekeit.htmlNemrégiben vált el Jennifer Aniston a férjétől, Justin Theroux-tól. Azt rebesgetik, hogy a színésznő szeretne édesanya lenni, lehet, hogy örökbe fogadja a testvére gyermekeit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.