Pásztor Anna a gyermekkoráról és a családjáról mesélt

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gyermekvállalás család szülők gyermek Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon vallásos közegben nőtt fel Pásztor Anna énekesnő. Időbe telt, mire megtalálta a saját hangját, a családalapítástól azonban sokáig távol tartotta magát.

"A mi családi körülményeink olyanok voltak, hogy mindenki két oktávval magasabban beszélt és mosolygott. Ebben nőttem fel. Nagyon-nagyon hosszú folyamat volt, és a zene sokat segített abban, hogy levetkőzzem ezeket a manírokat, amelyek olyan kötelező körök voltak, amik segítettek a családunkat összetartani, a gyönyörű látszatképet megtartani, viszont belülről semmi sem volt valódi" – mesélte a Borsnak Pásztor Anna énekesnő, akinek mindkét szülője és a család más tagjai is teológusok.

Mint mondta: a művészet és a zene sokat segített neki, rendbejött az élete, és a családjával való kapcsolata is. Ám a családalapításra sokáig nem akart gondolni.

Pásztor Anna a családjáról mesélt Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nekem semmilyen elképzelésem nem volt a családalapításról, hosszú ideig örültem is, miután kikerültem a családból, és élveztem a szabadságot. Ezt szépen annyira kitoltam, hogy elérkeztem a negyvenedik életévemhez. A párom, aki kitartott mellettem, azt mondta: hogyha tovább húzzuk a gyermekvállalást, akkor nem marad velem. Leültem, és muszáj volt megkérdezni magamat, hogy mit akarok: megy tovább a rock&roll, és nem lesz gyerekem, vagy az eddig számomra ismeretlen, félelmetes és eddigi tapasztalataim alapján nem túl pozitív dologba belevágok. Ma már tudom, hogy a két csodás gyermekem nélkül harmincszázalékos életem lenne csak" – mondta Pásztor Anna, aki 29 éve van együtt a szerelmével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.