Majoros Hajni bejegyzéséből úgy tűnik, hogy valóban összeházasodtak Majkával

házasság eljegyzés Majoros Hajnalka család Dundika Majka Majoros Péter foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Majoros Hajnalka, azaz Dundika nem sokat árulnak el a magánéletükről. Az is kérdés, hogy házasok-e. Erről most talán konkrétumokat tudhatunk meg az édesanya legújabb blogbejegyzéséből. 

Sokan találgatták már, hogy vajon Majka és szerelme, Majoros Hajnalka, azaz Dundika vajon tényleg házasok-e. Az mindenesetre sokat elmond, hogy az édesanya felvette párja nevét. Legutóbbi blogbejegyzésében pedig újabb erre utaló jeleket olvashatunk. A pár a Barcelona–Liverpool foricmeccsre utazott, erről írta bejegyzését Hajnalka – szúrta ki a Ripost.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️ ⚽️ Barca-Liverpool #barcelona #barca #campnou #elsőmeccsem

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

„Igazából az, hogy engem, a 'fociszakértőt' elhozott Peti egy meccsre, számomra felér egy újabb lánykéréssel. Vagy legalábbis olyan, mint amikor egy fiú már odáig jut egy lánnyal, hogy bemutassa a szüleinek. Tehát jelzi, hogy komolyak a szándékai. Amúgy mindig is kíváncsi voltam, hogy élőben milyen lehet a világ legnépszerűbb sportja, de azért sosem törtem magam, hogy lássam, hogy ez élőben milyen lehet” – írta bejegyzésében Majoros Hajnalka, aki viccesen még a válást is emlegette.

„Az utazásunk napja előtt nem is azon gondolkoztam, hogy melyik ruháimat vigyem magammal, hanem hogy hogy szerezzek-e be egy Liverpool mezt, hiszen Peti a Barcának drukkol. Elképzeltem, ahogy leülünk egymás mellé, rajta a Barca feliratú mez, én meg szép lassan leveszem a pulcsim, ami alatt ott villog a csodálatos Liverpool mezem. Jelentem, nem voltam elég tökös hozzá. Szerintem életem első és egyben utolsó meccse lett volna, mert vagy Peti nem veszi poénnak – és talán még idő előtti válás is lett volna belőle –, vagy a mellettem ülő szurkolók húztak volna fel nyársra” – folytatta Hajni a Mymirror.hu-n.

Barátok maradunk? – Volt szerelmek és a közösségi médiahttp://www.life.hu/csalad/20190508-baratok-maradunk-volt-szerelmek-es-a-kozossegi-media-facebook-instagram.htmlSzakítani sohasem könnyű. Amikor egy kapcsolat véget ér, az ember fájdalmat, szomorúságot, csalódottságot, sőt talán dühöt és haragot is érez. A barátok ilyenkor gyakran hajtogatják, hogy az idő majd mindent megold. De valóban könnyebb lesz elviselni a veszteséget, ha eltelik néhány hét vagy hónap? Ha nem „csekkoljuk” folyamatosan az exünk közösségi oldalait, biztosan. CsaládOrigoDiane Kruger színésznő megmutatta gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190513-diane-kruger-szineszno-megmutatta-gyermeket.htmlA színészpárnak, Diane Krugernek és Norman Reedusnak nemrégiben született meg az első gyermeke. A nyilvánosságnak eddig nem mutatták meg a kicsit, ám most egy csodás fotó erejéig kivételt tettek. Család--Halálbiznisz, avagy ez történhet a testünkkel a halálunk utánhttp://www.life.hu/csalad/20190508-halal-business-avagy-ez-tortenhet-testunkkel-halalunk-utan.htmlA halál mint jelenség mindenki fejében él valamilyen megfoghatatlan formában. Ez jelentheti a túlvilági életbe vetett hitet, az elmúlástól való félelmet vagy épp a holttest feletti végrendelkezést. Mi ez utóbbival fogunk foglalkozni, körbejárjuk, hogy milyen utat tehet meg az ember a halála után. CsaládOrigoKutatások szerint okosabbak azok a gyerekek, akik együtt alszanak szüleikkelhttp://www.life.hu/csalad/20190502-kutatasok-szerint-okosabbak-azok-a-gyerekek-akik-egyutt-alszanak-szuleikkel.htmlA gyermekeikkel együtt alvóknak több csoportját különböztetjük meg: vannak, akik számára természetes, hogy gyermekükkel egy ágyban alszanak, másoknál a kényszer és a feltehetően helytelen altatási rutin betonozta be ezt az állapotot, és akadnak, akik csupán éjszakánként engedik be maguk mellé a kicsiket, amikor álmukból felriadnak, és nem tudnak a saját ágyukban visszaaludni. CsaládOrigoKároly és Kamilla, de Vilmos és Katalin sem látogatta még meg Harryék gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190511-karoly-es-kamilla-de-vilmos-es-katalin-sem-latogatta-meg-meg-harryek-gyermeket.htmlHétfőn kora reggel született meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke, az ifjú Archie. A büszke nagypapa, Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné, de Vilmos és Katalin sem látogatta még meg a család új tagját. Család--Kerti partira fel! Mutatjuk a legjobb grillpácokat, amelyektől a vendégek mind a tíz ujjukat meg fogják nyalnihttp://www.life.hu/csalad/20190430-kerti-partira-fel-mutatjuk-a-legjobb-hus-grillpacokat.htmlA grillpácok elkészítése csak pár percet vesz igénybe, de hidd el, hogy sokkal porhanyósabb és ízletesebb sült húsokat készíthetsz velük. A következőkben mutatunk csirkére, sertésre, marhára és halra is különleges pácokat, amelyekkel garantáltan sikered lesz a kerti grillpartin. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.