Hamarosan megszülethet Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Születés Meghan Markle Meghan hercegné szülés kórház Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben jelentették be, hogy Meghan hercegné és Harry herceg első gyermekét várja. A szülés pontos időpontját eltitkolták, ám most a hírek arról szóltak, már úton van a hercegi csemete.

A brit királyi család rajongói hetek óta találgatják, hogy mikor születik majd meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. A hercegi pár ugyanis Vilmos hercegtől és Katalin hercegnétől eltérően nem közöl részleteket közvetlen a születés előtt és után.

A Buckingham-palota azonban most közölte a CNN-nel, hogy Sussex hercegnéjénél megindult a szülés, hamarosan világra hozza első gyermekét. Harry herceg természetesen felesége mellett van a kórházban.

Meghan hercegné bevonult a kórházba, hamarosan érkezik a baba Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A harc, amelyet nem tudsz elkerülni – A testvérféltékenység teljesen normálishttp://www.life.hu/csalad/20190430-harc-amit-nem-tudsz-elkerulni-a-testverfeltekenyseg-teljesen-normalis.htmlAki több gyereket nevel, nagyon jól tudja, milyen szenvedélyesek és teátrálisak tudnak lenni a testvérek közötti veszekedések. Mivel a szülők többnyire nincsenek jelen a viták kirobbanásakor, nem tudnak elfogulatlanul igazságot tenni, bár a gyermekek sokszor tőlük várják a puskaporos helyzetek megoldását. Mit tegyen a szülő, amikor a gyermekei egymásnak esnek? Hogyan kerülhetjük el a testvérféltékenységet, és egyáltalán el kell-e kerülnünk? Most minderre választ kaphatsz. CsaládOrigoTilla anyák napja alkalmából megmutatta, hogyan szoptatott a felesége – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190506-tilla-anyak-napja-alkalmabol-megmutatta-hogyan-szoptatott-felesege.htmlTilla anyák napja alkalmából egy igen különleges és intim fotóval köszöntötte feleségét. A műsorvezető megmutatta, hogyan szoptatta párja a harmadik gyermeküket. CsaládOrigoA Beckham gyerekek nem mehetnek el a Spice Girls koncertjeirehttp://www.life.hu/csalad/20190506-a-beckham-gyerekek-nem-mehetnek-el-a-spice-girls-koncertekre.htmlHamarosan elstartol a Spice Girls turnéja, ám az indulás nem mentes a viszályoktól. Victoria Beckham például egyáltalán nem szerepel majd, sőt a gyerekeinek is megtiltotta, hogy elmenjenek a koncertre. Család--Apa lesz az Agymenők sztárja, Johnny Galeckihttp://www.life.hu/csalad/20190506-apa-lesz-az-agymenok-sztarja-johnny-galecki.htmlApa lesz az Agymenők sztárja, Johnny Galecki. Család--Meghan hercegné az otthona helyett kórházban szülhethttp://www.life.hu/csalad/20190506-meghan-hercegne-az-otthona-helyett-korhazban-szulhet.htmlA hírek szerint Meghan hercegné kívánsága az volt, hogy otthonában hozhassa világra első gyermekét. Úgy tudni, április végén lett volna az időpont, ám a kicsi érkezéséről még mindig nem szólnak a hírek. A jelek szerint mégis kórházban kell szülnie. Család--Szinetár Dóra megható posztban köszöntötte gyermekeit anyák napján – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190506-szinetar-dora-meghato-posztban-koszontotte-gyermekeit-anyak-napjan-foto.htmlSzinetár Dóra anyák napján gyerekeinek is köszönetet mondott, szerinte a legcsodásabb dolog édesanyának lenni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.