Gömöri András Máté szeretne gyermeket Polyák Lillától, de a házasságuk ennél is fontosabb

házasság Gömöri András Máté gyermek Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmük és házasságuk erős alapokra épült, amely mindent kibír. Gömöri András Máté és Polyák Lilla életéből már csak a közös gyermek hiányzik, de a kapcsolatuk még ennél is fontosabb.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté három éve az Operettszínház deszkáin szerettek egymásba, érzéseik azóta sem változtak, kapcsolatuk viszont igen: megerősödött, amit a házassággal meg is pecsételtek. Parázs viták ugyan még mindig vannak köztük, de a konfliktusokat néhány perc alatt el tudják simítani. Az életükből egyetlen dolog hiányzik: a közös gyermek.

Gömöri Máté szeretne gyermeket, de a házasságuk fontosabb neki Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Szeretném, ha édesapának szólíthatna valaki. Ma azonban már azt is el tudom fogadni, ha esetleg másképp alakul az életem.

Story MagazinnakÚgy vélem, abban a családban, ahol megérdemlik és várják a gyermekáldást, oda előbb-utóbb megérkezik a baba"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.