Berki Krisztián és felesége, Mazsi őszre tervezik a családalapítást

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Mazsi családalapítás kisbaba Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem várnak sokáig a babavállalással Berki Krisztiánék. A tévés elmondta, mikor alapítanak családot Mazsival.

Berki Krisztián nem szeretné, ha ősztől a felesége, Mazsi bármilyen veszélyes sportot űzne, ugyanis családalapítási terveik vannak.

Berki Krisztián és Mazsi őszre tervezik a babát Forrás: Polyak Attila/Origo

"Mazsi bokszolni kezdett, és alig várjuk, hogy szeptemberben egy hivatalos gálán megmutassa magát egy mérkőzésen. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy egy tévécsatorna is közvetíti majd, de ez legyen meglepetés. Sokan kérdezik, nem féltem-e őt, de mivel profi sportoló volt, évekig karatézott, nagyon ügyes. Ráadásul a ringen kívül mindentől megvédem őt, neki csak ott kell helytállnia. Persze azért aggódom érte, főleg, mivel szeretnénk közös babát, ezért biztos, hogy a mérkőzés után nem engedem többet a szorítóba, vigyáznia kell magára. Most kiélheti ezt az adrenalinvágyát, hagyom harcolni, utána viszont szó sem lehet semmilyen veszélyes dologról" – nyilatkozta Berki a Vasárnapi Blikknek.

Párjáról vallott Xantus Barbara: fiatalabb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20190413-parjarol-vallott-xantus-barbara-fiatalabb-ferfit-szeret.htmlXantus Barbara egy fiatalabb férfival kötött össze életét, akiről most először beszélt.TV + SztárokOrigoItt az első fotó: így néz ki szívműtétje után Mick Jaggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190413-itt-az-elso-foto-igy-nez-ki-szivmutetje-utan-mick-jagger.htmlMick Jagger szerencsére jól van szívműtétje után: friss fotót posztolt közösségi oldalára.TV + Sztárok--Ezért szakított párjával Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190413-ezert-szakitott-parjaval-sari-evi.htmlA közelmúltban nagy változások történtek Sári Évi életében. Nehéz döntésen van túl, mivel egyszerre több színdarabban is helyt kell állnia, nem maradt ideje a kapcsolatára, így külön utakon folytatják az életüket volt párjával. Erről, valamint terveiről a FEM3 Caféban mesélt bővebben. TV + SztárokOrigoIlyen lett Nagy Feró hangja a héliumos lufitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190413-ilyen-lett-nagy-fero-hangja-a-heliumos-lufitol.htmlA Nemzet Csótánya még sosem próbálta, milyen lesz a hangja a héliumtól. Most megtette.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSchmuck Andor és fiatal kedvese megszólaltak az eljegyzés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190413-schmuck-andor-es-fiatal-kedvese-megszolaltak-az-eljegyzes-utan.htmlFiatal egyetemista lányba szeretett bele Schmuck Andor politikus. Most az eljegyzésükről szólnak a hírek. Elmondták, hogyan történt a nagy pillanat.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszólalt a zaklatási botránnyal kapcsolatban Michael Jackson eltitkolt keresztlányahttp://www.life.hu/sztarok/20190413-megszolalt-a-zaklatasi-botrannyal-kapcsolatban-michael-jackson-eltitkolt-keresztlanya.htmlMichael Jackson eltitkolt keresztlánya sokkot kapott, amikor kiderült, hogy édesapja volt az, aki a popikont hozzásegítette ahhoz, hogy gyerekei lehessenek. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.