Zalatnay Sarolta nagyon szeretne már nagymama lenni

Forrás: Facebook/Mokka -
Zalatnay Sarolta unoka spermabank leszbikus gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta elárulta, azt sem bánná, ha lánya spermabankhoz fordulna segítségért, mert annyira szeretne már unokát.

Zalatnay Sarolta nem titkolja, régóta vágyik már arra, hogy unokázhasson. Csakhogy ez nem annyira egyszerű, hiszen lánya leszbikus párkapcsolatban él és emiatt valószínűleg nem fog természetes úton szülni.

A lányomnak az örökbefogadáson jár az esze, miközben én azt kívánom neki, hogy élje át a szülés csodáját! Sajnos én nem tapasztalhattam meg, ami óriási veszteség. Tudom, mik a félelmei, mitől ódzkodik, hiszen nap mint nap ítélkeznek felette, amiért a lányokat szereti, de nem szeretném, ha csak ezek miatt nem vágna bele” – mesélte az énekesnő hot! magazinnak.

Zalatnay Sarolta nagyon szeretne már nagymama lenni Forrás: Facebook/Mokka

Az énekesnő azt sem bánná, ha lánya spermabankhoz fordulna és egyedül vállalna gyermeket.

Rengeteget beszélünk a témáról, naponta előjön. Ha úgy alakulna az élet, akár egyedül is vállalna gyereket. Erre is van mód, hiszen manapság rengeteg nő fordul segítségért egy spermabankhoz. De még nem tart itt, és ezt tiszteletben tartom. Persze, ha lehetne egy kívánságom, az lenne, hogy megtapasztalhassam, milyen nagyszülőnek lenni. Az életemnél is sokkal jobban szeretném az unokámat.”

Curtis nem élné túl, ha miatta baja lenne a gyerekénekhttp://www.life.hu/csalad/20190325-curtis-nem-elne-tul-ha-miatt-baja-lenne-a-gyermekenek.htmlCurtis néhány hónap múlva apa lesz, de sokan aggódnak a gyermeke miatt, mivel ő még akkor fogant, amikor a rapper kicsapongó életet élt. CsaládOrigoDiana és Károly válása nem úgy történt, ahogy a hírekben szerepelthttp://www.life.hu/csalad/20190324-diana-es-karoly-valasa-nem-ugy-tortent-ahogy-a-hirekben-szerepelt.htmlA királyi család egyik életrajzírója, Ingrid Sewell azt állítja, Diana és Károly válása nem úgy történt, ahogy a hírekben szerepelt. Olyannyira, hogy mindketten sírtak, amikor aláírták a válási papírokat 1996-ban: tehát sokkal érzelmesebben zajlott az egész, mint amit a külvilág felé kommunikáltak belőle. Család--Kamarás Iván a legnagyobb kritikusának az édesanyját, Uhrik Teodóra táncművészt tartjahttp://www.life.hu/csalad/20190322-kamaras-ivan-legnagyobb-kritikusanak-edesanyjat-uhrik-teodora-tancmuveszt-tartja.htmlÉdesanyjával, Uhrik Teodóra Kossuth-díjas táncművésszel kóstolt bele először a művészéletbe Kamarás Iván. A színész a legnagyobb kritikusának az édesanyját tartja. Szoros kapcsolatukról meséltek. Család--Együtt kirándult Dobogókőn Majka családjahttp://www.life.hu/csalad/20190321-egyutt-kirandult-dobogokon-majka-csaladja.htmlMajka és családja Dobogókőn kirándultak. CsaládOrigoMegszületett Jessica Simpson harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190322-megszuletett-jessica-simpson-harmadik-gyermeke.htmlMegszületett Jessica Simpson harmadik gyermeke. A kislányt Birdie-nek hívják. Család--Judy szeretne második gyereket: 44 évesen is bevállalnáhttp://www.life.hu/csalad/20190321-judy-szeretne-masodik-gyermeket-44-evesen-is-bevallalna.htmlJudy lánya, Maja nagyon szeretne egy kistestvért, az énekesnő pedig elárulta, ők sincsenek ellene. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.