Öt gyermek után szerette meg a testét az édesanya minden szépséghibájával együtt

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @she_plusfive/Mediadrumworld.Com / @She_Plusfive -
motiváció anyaság bőr testkép fogyás család hízás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyobb mellekkel, lógó bőrrel szerette meg a testét a 32 éves Brenda Rivers Stearns. Az 5 gyermekes édesanya nem törődik a fanyalgókkal, közösségi oldalán mutatja meg testét, hogy más nőket motiváljon saját testük elfogadására. 

Már egészen fiatalon nagy családot akart a 32 éves Brenda Rivers Stearns. Az Ohio államban élő édesanya 2009-ben találkozott férjével, a 37 éves Isaiah-val. Azóta már 5 gyermekük született, a 7 éves Victoria, a 6 éves Veronica, az 5 esztendős Samuel, a 3 éves Vanessa és Benjamin, aki mindössze 9 hónapos.

Brenda és Isaiah 5 gyönyörű gyermekükkel Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @she_plusfive/Mediadrumworld.Com / @She_Plusfive

Brenda nem mindig fogadta el a testét. Első, traumatikus szülése után sokáig nem értette, mi történik a testével, miért nem akar olyan lenni, amilyenné ő akarja formálni. Benjamin születése után azonban fordult a kocka.

Az Ohióban élő édesanyja ötödik gyermeke után már imádja a testét Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @she_plusfive/Mediadrumworld.Com / @She_Plusfive

Megszerette a testét a nagyobb mellekkel, a lógó bőrrel és a néhány plusz kilóval együtt is. Közösségi oldalán rendszeresen mutat képeket magáról, akár fehérneműben is. Nem érdeklik a rosszindulatú kommentelők, akik sokszor undorítónak tartják a testét. Minden nőt az elfogadásra szeretne buzdítani.

Brenda mosolygós pocakja a várandóssága 40. hetében Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @she_plusfive/Mediadrumworld.Com / @She_Plusfive

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.