Cserháti Tamara babapocak szépségkirálynő terhes csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű csipkeruhában pózol a második gyermekével várandós Cserháti Tamara.

Mint arról beszámoltunk, második gyermekével várandós Cserháti Tamara, a 2012-es Miss World Hungary győztese. A szépségkirálynőről és kerekedő pocakjáról most egy csodálatos fotó készült. Egy gyönyörű csipkeruhában ül a kanapén rózsás háttér előtt.

Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet lányos anyukának lenni. Már megszoktam a kéket, a kisautót, a szerszámos ládát, a különleges anya-fia kapcsolatot és persze a harciasságot. Még barátkoznom kell ezzel a színnel, de szerintem, ahogy megszületik a kislányunk, ugyanolyan természetes lesz minden, mint ahogy Bennel volt” – írta a képhez.

Öt gyermek után szerette meg a testét az édesanya minden szépséghibájával együtthttp://www.life.hu/csalad/20190325-ot-gyermek-utan-szerette-meg-testet-az-edesanya-minden-szepseghibajaval-egyutt.htmlNagyobb mellekkel, lógó bőrrel szerette meg a testét a 32 éves Brenda Rivers Stearns. Az 5 gyermekes édesanya nem törődik a fanyalgókkal, közösségi oldalán mutatja meg testét, hogy más nőket motiváljon saját testük elfogadására. Család--Apró trükkel leplezte várandósságát a 12. hétig Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20190325-apro-trukkel-leplezte-varandossagat-a-12-hetig-tucsi.htmlTücsi, azaz Aryee Claudia Dedei a 12. hétig titkolta várandósságát. Közösségi oldalán most elárulta, mi volt az apró trükk. Család--Zalatnay Sarolta nagyon szeretne már nagymama lennihttp://www.life.hu/csalad/20190325-zalatnay-sarolta-nagyon-szeretne-mar-nagymama-lenni.htmlZalatnay Sarolta elárulta, azt sem bánná, ha lánya spermabankhoz fordulna segítségért, mert annyira szeretne már unokát. Család--Curtis nem élné túl, ha miatta baja lenne a gyerekénekhttp://www.life.hu/csalad/20190325-curtis-nem-elne-tul-ha-miatt-baja-lenne-a-gyermekenek.htmlCurtis néhány hónap múlva apa lesz, de sokan aggódnak a gyermeke miatt, mivel ő még akkor fogant, amikor a rapper kicsapongó életet élt. CsaládOrigoNobel-béke-díjra jelölték a 16 éves környezetvédelmi aktivistáthttp://www.life.hu/csalad/20190319-nobel-bekedijra-jeloltek-az-autista-sved-lanyt-aki-az-eghajlatvaltozas-ellen-kuzd-greta-thunberg.htmlGreta Thunberg nem csupán beszél, hanem saját lehetőségeit kiszélesítve mindent meg is tesz azért, hogy a fejünk felett sötét felhőként tornyosuló éghajlatváltozást megállítsa. Felszólal jelentős konferenciákon, diákszerveződéseket inspirál, tüntetéseken vesz részt, mindezt pedig hihetetlen felkészültséggel, érveket felsorakoztatva teszi. Azt gondolod, hogy egy gyerek nem képes megváltoztatni a jövőt? Hidd el, hogy hat perc múlva másként fogod gondolni. Család--Kisbabát vár Curtis menyasszonya, Kriszti – Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190322-kisbabat-var-curtis-menyasszonya-kriszti-video.htmlCurtis a drogproblémái miatt néhány hétre rehabilitációra vonult. Miután elvégezte a programot, teljesen új életet kezdett: új otthonba költöztek a szerelmével, és a régi barátaival teljesen megszakította a kapcsolatot. A legnagyobb változás azonban mégis az, hogy néhány hónap múlva apa lesz a rapper. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.