Diana és Károly válása nem úgy történt, ahogy a hírekben szerepelt

Forrás: AFP/Epa -
válás Károly herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család egyik életrajzírója, Ingrid Sewell azt állítja, Diana és Károly válása nem úgy történt, ahogy a hírekben szerepelt. Olyannyira, hogy mindketten sírtak, amikor aláírták a válási papírokat 1996-ban: tehát sokkal érzelmesebben zajlott az egész, mint amit a külvilág felé kommunikáltak belőle. 

"Diana azt mondta, azon a napon, amikor aláírták a papírokat, Károllyal leültek a kanapéra, és elsírták magukat. Mert mire hivatalosan is elválhattak, sokkal jobb lett a kapcsolatuk" – mondta az író. Hozzátette, Diana mindig is fenyegetve érezte magát Kamilla által, és amikor bebizonyosodott a viszonyuk, rettenetesen kiborult.

"Akkor Diana könnyek között rohant oda Károlyhoz, hogy magyarázatot követeljen. Károly meg nem igazán értette, mi a probléma. Nyugodt szívvel odaadta a karkötőt Kamillának" – idézi Ingrid Sewellt a Ripost.

Forrás: AFP/Epa
Újra megnősül Győrfi Pálhttp://www.life.hu/csalad/20190323-ujra-megnosul-gyorfi-pal-feleseget-adriennt-veszi-el-ujra.htmlTíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad egymásnak Győrfi Pál és neje, Adrienn. A Mentők szóvivője szeretné, ha a mennyországban is egy pár lehetnének majd, így a tíz évvel ezelőtti polgári esküvőjüket egyházi szertartással is megpecsételik. CsaládOrigoNévtelenül vallottak a párok: ilyen problémákat okoznak az anyagiakhttp://www.life.hu/csalad/20190317-nevtelenul-vallottak-a-parok-ilyen-problemakat-okoznak-az-anyagiak.htmlKutatások szerint a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Vannak, akik ezt az interneten is megosztják. Tényleg egészen képtelen szituációk is előfordulnak. CsaládOrigoÍgy imádja "flegma, bunkó, buflák" kutyáját Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20190317-igy-imadja-flegma-bunko-buflak-kutyajat-toth-vera-enekesno.htmlÖt éve van Tóth Veránál az egyik kutyája, az énekesnő pedig ennek alkalmából tette közzé nagyon aranyos posztját. CsaládOrigoNem vállal gyereket Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/csalad/20190317-nem-vallal-gyereket-olah-ibolya-enekesno.htmlAz énekesnőben már egy ideje megfogalmazódott, hogy nem szeretne gyereket vállalni, de először beszélt arról, mi az oka komoly döntésének. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoMegszületett Tücsi kislánya – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190316-megszuletett-tucsi-kislanya.htmlMegszületett Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei első gyermeke, a kislány érkezéséről a fiatal modell számolt be a rajongóknak. Család--VV Vivi állítja: a babája nem a villában foganthttp://www.life.hu/csalad/20190223-vv-vivi-allitja-babaja-nem-a-villaban-fogant.htmlAhogy megírtuk, VV Vivien babát vár villabeli szerelmétől, Krisztiántól. Kommentelőkben felmerült, hogy akár Radics is lehetne az apa, amire a lány is reagált. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.