Kisbabát vár Curtis menyasszonya, Kriszti – Videó

kisbaba menyasszony Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis a drogproblémái miatt néhány hétre rehabilitációra vonult. Miután elvégezte a programot, teljesen új életet kezdett: új otthonba költöztek a szerelmével, és a régi barátaival teljesen megszakította a kapcsolatot. A legnagyobb változás azonban mégis az, hogy néhány hónap múlva apa lesz a rapper.

Hatalmas meglepetés a Curtis elvonó utáni első napjairól készült dokumentumfilm, amit március 22-én láthatnak a nézők a TV2 képernyőjén. Nemcsak új élete első napjait láthatjuk és követhetjük nyomon, hanem az is kiderült, hogy a rapper menyasszonya, Kriszti kisbabát vár.

Bedrogozva tűnt el napokra Curtis: a menyasszonya vallott

Curtis menyasszonya, Kriszti arról beszélt, milyen poklot kellett átélnie a rapper függősége miatt.
Caramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, mikor jöhet a második babahttp://www.life.hu/csalad/20190311-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-elarulta-mikor-johet-a-masodik-baba.htmlCaramel és családja nagyon nehéz időszakon van túl: egy évvel ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak kislányuknál, Szofinál. A kicsi szerencsére már jól van, így a szülők hamarosan teljesítik legnagyobb álmát: kistestvért kap. Család--Nobel-béke-díjra jelölték a 16 éves környezetvédelmi aktivistáthttp://www.life.hu/csalad/20190319-nobel-bekedijra-jeloltek-az-autista-sved-lanyt-aki-az-eghajlatvaltozas-ellen-kuzd-greta-thunberg.htmlGreta Thunberg nem csupán beszél, hanem saját lehetőségeit kiszélesítve mindent meg is tesz azért, hogy a fejünk felett sötét felhőként tornyosuló éghajlatváltozást megállítsa. Felszólal jelentős konferenciákon, diákszerveződéseket inspirál, tüntetéseken vesz részt, mindezt pedig hihetetlen felkészültséggel, érveket felsorakoztatva teszi. Azt gondolod, hogy egy gyerek nem képes megváltoztatni a jövőt? Hidd el, hogy hat perc múlva másként fogod gondolni. Család--Tudd meg, milyen szülő vagy a személyiségtípusod alapjánhttp://www.life.hu/csalad/20190318-tudd-meg-milyen-szulo-vagy-a-szemelyisegtipusod-alapjan-enneagram.htmlAz enneagram az emberekhez, a problémákhoz és általában az élethez való hozzáállás, viselkedés alapján határoz meg kilenc személyiségtípust. Rövid jellemzésüket – ha még nem ismered – egy korábbi cikkünkben megtalálod, érdemes EZZEL kezdened. Most azt fogjuk megnézni, hogy szülőként miként működik ez a kilenc karakter. CsaládOrigoJennifer Lopezt a lányával együtt kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/csalad/20190321-jennifer-lopezt-a-lanyaval-egyutt-kaptak-lencsevegre.htmlRitkán mutatja meg gyermekeit Jennifer Lopez. Most azonban a lesifotósoknak sikerült lányával, a 11 éves Emme Maribel Munizzal lefotózniuk. Család--Tudd meg, milyen szülő vagy a személyiségtípusod alapjánhttp://www.life.hu/csalad/20190318-tudd-meg-milyen-szulo-vagy-a-szemelyisegtipusod-alapjan-enneagram.htmlAz enneagram az emberekhez, a problémákhoz és általában az élethez való hozzáállás, viselkedés alapján határoz meg kilenc személyiségtípust. Rövid jellemzésüket – ha még nem ismered – egy korábbi cikkünkben megtalálod, érdemes EZZEL kezdened. Most azt fogjuk megnézni, hogy szülőként miként működik ez a kilenc karakter. CsaládOrigoHat ikergyermeknek adott életet az édesanya 9 perc alatthttp://www.life.hu/csalad/20190319-hat-ikergyermeknek-adott-eletet-az-edesanya-kilenc-perc-alatt.htmlÁltalában éveket kell várnia egy családnak, hogy hat gyermekük szülessen, ám a Texasban élő édesanyának, Thelma Chiakának ehhez mindössze kilenc percre volt szüksége. Ennyi idő alatt szülte meg ugyanis hat gyermekét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.