Azurák Csaba örökbe fogadott egy kutyát, gyermekei imádják

Forrás: TV2 -
örökbe fogadás menhely kutya Azurák Csaba állatok állattartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rozikát, az egyéves kutyát fogadta örökbe Azurák Csaba és családja. Lányai unszolására egyeztek bele, a műsorvezető szerint a kis eb még összébb hozta a családot. 

Azurák Csaba lányai üzeneteket hagytak szét a lakásban azzal, hogy kutyát szeretnének. A célozgatások hónapokig tartottak, mígnem a család ellátogatott egy menhelyre, hogy a lányok kutyát sétáltathassanak.

"Akkor jött szembe Rozi sokkal nagyobb szőrrel, hobó kinézettel. Egy igazi csavargó külsejű kinézettel, felugrott ránk" – emlékezett vissza Azurák Csaba. Mint mondta: a lányai azonnal beleszerettek, ekkor eldőlt, hogy hazaviszik.

Ám nemcsak a lányok örülnek a kis ebnek, hanem a műsorvezető is. Mint mondta: sokkal többet sétál, és a családot is összehozta. "A lányok kevesebbet kütyüznek" – folytatta Azurák.

Elárulta: a lányaival és feleségével sétáltatja a kutyát, ezalatt pedig csak a napi történésekről beszélgetnek. "Beszélgetünk, csacsognak a lányok. Csomó mindent elmondanak, amit a napi rutinban, a reggeli-esti rohanás közben nem nagyon tudnak" – mesélte Azurák, miközben Rozi a kanapén helyet foglalt mellette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.