örökbefogadás család lombik Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita és párja, Attila mindent megtettek azért, hogy közös gyermekük szülessen, küzdelmüknek az egész ország tanúja lehetett. Sajnos az utolsó lombikprogram sem sikerült, ők pedig elárulták, mit terveznek ezután. 

Pataki Zita és párja hosszú évekig küzdöttek, hogy saját gyermekük legyen, utoljára még megpróbáltak egy lombikprogramot, de sajnos nem sikerült. Ahogy mondták, azt elengedni, hogy nem lesz közös gyermekük, egy folyamat, de nagyon sokat segített nekik, hogy közben a vlognak köszönhetően folyamatosan kimutatták, kibeszélték azt, ami éppen a lelküket nyomta. Most elárulták, mi a tervük a jövőre nézve. Pataki Zita azon is gondolkozik, hogy az évek alatt megszerzett tudásával segítse azokat, akik hasonló cipőben járnak.

Pataki Zitáék a folytatásról beszéltek Fotó: Rácz Tomi
Luxusprostituált volt, ma a női egyenjogúságért harcol – Ő az örök fiatal Barbiehttp://www.life.hu/csalad/20190311-luxusprostitualt-volt-ma-a-noi-egyenjogusagert-harcol-o-az-orok-fiatal-barbie.htmlBarbie 60 éve ugyanolyan szép és fiatal; nincs egyetlen ránca sem, és a haja is épp olyan dús – ha épp nem vágatta divatosan kopaszra. Természetesen nem is várhatnánk el mást egy olyan babától, amely a 20. század közepén férfiak szexuális fantáziáját volt hivatott megmozgatni. Barbie azonban már rég kinőtte a sztereotip szexbomba skatulyáját, ez alkalomból pedig születésnapi zsúrt tartott a magyarországi Mattel. CsaládOrigoKoós János özvegye, Sarolta nehezen dolgozza fel a férje elvesztéséthttp://www.life.hu/csalad/20190313-koos-janos-ozvegye-sarolta-nehezen-dolgozza-fel-ferje-elveszteset.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt nemrégiben Koós János. Felesége, Dékány Sarolta nehezen dolgozza fel a történteket. Két nap múlva engedték volna ki a művészt a kórházból. Család--Liptai Claudia nagyon boldog, büszke a lányárahttp://www.life.hu/csalad/20190313-liptai-claudia-nagyon-boldog-buszke-lanyara.htmlCsodás hírt osztott meg a közösségi oldalán Liptai Claudia. Lánya, Panka aranyéremmel térhetett haza egy úszóversenyről. CsaládOrigoEzeket a ma már természetes női jogokat köszönhetjük a feministáknakhttp://www.life.hu/csalad/20190312-ezeket-a-ma-mar-termeszetes-noi-jogokat-koszonhetjuk-a-feministaknak-feminizmusnak.htmlKorábban már írtunk egy igen átfogó anyagot a külföldi és hazai feminista mozgalmak nehézségeiről és eredményeiről elsősorban a nők politikai jogait érintő kérdésekben. Azonban nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyi, ma már természetes jogunkat köszönhetjük a feminizmus létrejöttének és ténykedésének. CsaládOrigoRubint Réka érzi, hogy édesapja még mindig jelen van az életébenhttp://www.life.hu/csalad/20190313-rubint-reka-erzi-hogy-edesapja-meg-mindig-jelen-van-az-eleteben.htmlNemrégiben veszítette el imádott édesapját Rubint Réka. Most elmesélte: úgy érzi, édesapja még mindig jelen van az életében. CsaládOrigoAlbert Einstein szerint így nevelhetsz intelligens gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20190309-a-zseni-albert-einstein-szerint-igy-nevelhetsz-intelligens-gyermeket.htmlA világtörténelem egyik legzseniálisabb gondolkodója úgy vélte, csupán egyetlen dolog határozza meg, hogy egy gyermek értelme milyen mértékben fog kinyílni. Ez pedig nem valamilyen csodapedagógiai módszer, és még csak nem is egy nevelési stílus, hanem az egyszerű mesehallgatás. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.