Rubint Réka érzi, hogy édesapja még mindig jelen van az életében

halál Rubint Réka vadászat gyász család tragédia szarvas édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben veszítette el imádott édesapját Rubint Réka. Most elmesélte: úgy érzi, édesapja még mindig jelen van az életében.

A napokban ünnepelte Zalán fiuk születésnapját Schobert Norbert és Rubint Réka. Ám nemrégiben súlyos csapás érte a családot: Réka édesapja elhunyt.

A Borsnak elmondta, a gyász feldolgozásában a család, a sport és a hite ad neki erőt.

Rubint Réka gyászol Forrás: TV2

"Hiszem, hogy az ember nem csak egy test, és hogy annál jóval több történik a halál után is. Érzem a nap minden percében, hogy édesapám most is itt van velem. Apukám egész fiatal kora óta vadászott, lényegében az egész gyerekkoromat végigkísérte ez a szenvedélye. Amióta elment, szinte minden este különös dolog történik velem, ami korábban soha" – mesélte a lapnak Rubint Réka.

Mikor hazaér, az erdő szélén rendszerint ott várja egy szarvas. Nem ijed meg tőle, nem fut el. "De az is meglepő volt, amikor a halálát követően elmentünk a két fiammal sétálni az erdőbe, és találtak egy szarvasagancsot. Az édesapám volt a mindenem. Az ölében nőttem fel. Rettenetesen hiányzik, de tudom, hogy az életnek mennie kell tovább" – mesélte Réka.

Ezeket a ma már természetes női jogokat köszönhetjük a feministáknakhttp://www.life.hu/csalad/20190312-ezeket-a-ma-mar-termeszetes-noi-jogokat-koszonhetjuk-a-feministaknak-feminizmusnak.htmlKorábban már írtunk egy igen átfogó anyagot a külföldi és hazai feminista mozgalmak nehézségeiről és eredményeiről elsősorban a nők politikai jogait érintő kérdésekben. Azonban nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyi, ma már természetes jogunkat köszönhetjük a feminizmus létrejöttének és ténykedésének. CsaládOrigo5 tipp, hogy miként ismerkedjen gyermeked a pénz fogalmávalhttp://www.life.hu/csalad/20190307-5-tipp-hogy-mikent-ismerkedjen-gyermeked-a-penz-fogalmaval.htmlEgy kisgyermek még nem érti, mi az az érték. Számára egy 5000 forintos baba nem számít nagyobb értékűnek egy 300 forintos kisautónál, hiszen játék mindkettő. Természetesen nem kell folyamatosan mindennek az árát forszírozni előtte, ugyanakkor a tudatos gyereknevelés velős részét képezi a pénz fogalmának megismertetése. CsaládOrigoIdén érkezett volna Andy Vajna és Vajna Tímea gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190313-iden-2019-erkezett-volna-andy-vajna-es-vajna-timea-gyermeke.htmlAndy Vajna budapesti temetése után Tímea visszautazott Los Angelesbe. A kormánybiztost ott is végső nyugalomra helyezték, Timi pedig nyárig kint marad, hogy megszerezze az állampolgárságot. CsaládOrigoEgy év múlva jöhet a baba Palácsik Lilláéknálhttp://www.life.hu/csalad/20190312-egy-ev-mulva-johet-a-baba-palacsik-lillaeknal.htmlPalácsik Lilla és Visváder Tamás elárulták, mikorra tervezik az első babájukat. CsaládOrigoKígyót tart háziállatként a Bárdosi családhttp://www.life.hu/csalad/20190312-kigyot-tart-haziallatkent-a-bardosi-csalad.htmlKlasszikus háziállat helyett egy kígyót szerzett be a Bárdosi család. CsaládOrigoAlbert Einstein szerint így nevelhetsz intelligens gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20190309-a-zseni-albert-einstein-szerint-igy-nevelhetsz-intelligens-gyermeket.htmlA világtörténelem egyik legzseniálisabb gondolkodója úgy vélte, csupán egyetlen dolog határozza meg, hogy egy gyermek értelme milyen mértékben fog kinyílni. Ez pedig nem valamilyen csodapedagógiai módszer, és még csak nem is egy nevelési stílus, hanem az egyszerű mesehallgatás. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.