várandós Dumaszínház Ráskó Eszter terhes humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
YouTube-csatornáján jelentette be Ráskó Eszter, hogy gyermeket vár.

A Dumaszínház humoristája, Ráskó Eszter babát vár. A remek hírt a YouTube-csatornáján jelentette be és azt is elárulta, jelenleg öt hónapos terhes, így a kicsi valószínűleg nyár elején jön majd a világra.

Kivételesen nem kövér vagyok, hanem terhes. Eddig csak kövér voltam, most már kövér vagyok és terhes. Tudom, hogy nagyon hasonlít egymásra a két dolog, de valójában nagyon különböző” – viccelődött a videóban a humorista.

Ezt éli át az, aki egyik napról a másikra elveszíti a munkájáthttp://www.life.hu/csalad/20190219-igy-eled-meg-a-munkanelkuliseget-a-hirtelen-elvesztett-munkahelyet.htmlVannak az életben nagy pofonok. Az egyik ilyen, amikor valaki önhibáján kívül veszíti el az állását. Reggel még folyik az életed a megszokott medrében, pár órával később pedig minden összeomlik körülötted. A munka nemcsak a szakmai önmegvalósítás eszköze, hanem az egzisztenciális biztonság megteremtésének egyik feltétele is, és ha azt elveszted, nagyon gyorsan újra kell értékelned, mi igazán fontos az életben. CsaládOrigoRúzsa Magdi szeretne gyereket, de nem görcsöl rá az anyaságrahttp://www.life.hu/csalad/20190221-ruzsa-magdi-szeretne-gyereket-de-nem-gorcsol-ra-az-anyasagra.htmlRúzsa Magdi álmai között szerepel a gyermek, de nem akar görcsösen anyává válni. Család--30 évesen csináltatott egy DNS-tesztet, ami rávilágított a csalfa nagymama titkárahttp://www.life.hu/csalad/20190218-csinaltatott-egy-dns-tesztet-ami-ravilagitott-a-csalfa-nagymama-titkara.htmlA DNS-tesztet sokan „csak” az apasági ügyeknél ismert bizonyító eszközként ismerik, pedig ennél sokkal több mindenre lehet használni. Ilyen például az etnikai hovatartozásunk meghatározása, hiszen a DNS-ből kimutatható, hogy milyen rasszokhoz és milyen arányban tartozunk, ami természetesen a felmenőinktől függ. CsaládOrigoTücsi megmutatta születendő kisbabáját: vőlegénye szerint pufi a picihttp://www.life.hu/csalad/20190220-tucsi-megmutatta-szuletendo-kisbabajat-volegenye-szerint-pufi-a-pici.htmlHamarosan megszületik Tücsi és a jégkorongozó, Sofron István első kislánya, akinek a Nara Szofi nevet adták a szülei. A büszke anyuka közösségi oldalán egy ultrahangos fotót is mutatott a babáról. CsaládOrigoHíres igazságügyi szakértő veszi át Madeleine McCann ügyéthttp://www.life.hu/csalad/20190219-hires-igazsagugyi-szakerto-veszi-at-madelein-mccann-ugyet.htmlMadeleine McCann szülei ismét reménykedhetnek, ugyanis egy híres igazságügyi szakértő veszi át az eltűnt kislányuk ügyét. Család--Harry herceg és Meghan hercegné gyermekével kapcsolatban is lehet már fogadnihttp://www.life.hu/csalad/20190218-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermekevel-kapcsolatban-is-lehet-mar-fogadni.htmlNagy-Britanniában előszeretettel fogadnak az emberek a királyi családot érintő események kapcsán. A fogadóirodákban már lehet fogadni Meghan hercegné születendő gyermekének nemével, de a kopaszodásának időpontjával kapcsolatban is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.