Joób Márton család nagy család Joób Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennégy év alatt 10 gyermek született egy szegedi családban. Joób Márton sportoló és felesége, Joób Dóra mérföldkőnek érzi a két napja született 10. gyermeket, ám nem gondolják, hogy megállnak ennél a számnál. 

"Amikor összeházasodtunk, eldöntöttük, hogy mi is nagy családot szeretnénk. Először 5-6 gyermeket terveztünk, de aztán, amikor elértünk 6 gyermekig, akkor úgy döntöttünk, hogy még szeretnénk, hiszen hatalmas áldás és csoda minden egyes gyermek az életünkben" – mesélte a Tények riporterének a szegedi Joób Márton sportoló, akinek feleségével, Joób Dórával a napokban született meg 10. gyermeke.

A legidősebb csemetéjük 14 éves, a legfiatalabb, Godron Olivér pedig még csak a napokban látta meg a napvilágot. A gyermekek között 6 lány és 4 fiú van. A műsorban elmondták, hogy bár mérföldkőnek érzik a 10. gyermeket, nem hinnék, hogy megállnak ennél a számnál.

Az édesanya ennyi gyermek mellett egész nap úton van, az óvoda, az iskola és a különórák sok elfoglaltsággal járnak. Vásároltak egy 17 személyes kisbuszt, hogy könnyebb legyen a család szállítása, mindkét szülőnek van jogosítványa buszra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.