Harry herceg és Meghan hercegné gyermekével kapcsolatban is lehet már fogadni

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool -
fogadás Lajos herceg kopaszodás Meghan hercegné brit királyi család fogadóiroda Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britanniában előszeretettel fogadnak az emberek a királyi családot érintő események kapcsán. A fogadóirodákban már lehet fogadni Meghan hercegné születendő gyermekének nemével, de a kopaszodásának időpontjával kapcsolatban is.

Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, ám a pontos időpontot természetesen nem tudni. A brit fogadóirodákban azonban már lehet fogadni a gyermek nemére, a nevére, a keresztszülők kilétére és arra is, hogy esetleg egy gyermek vagy ikrek születnek-e.

Ám, ami ennél is meglepőbb, hogy az Express cikke szerint már fogadni lehet arra is, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, Lajos herceg vagy a születendő baba kopaszodik meg hamarabb.

Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének kopaszodására is lehet már fogadni Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool

Katie Baylis, a Betfari PR-menedzsere szerint több tényező is segíti a fogadók döntését. Azt ugyanis még nem lehet tudni, hogy Harrynek és Meghannek fia vagy lánya születik, így ez Lajos malmára hajtja a vizet. Vilmos és Harry hasonló génekkel rendelkeznek, ám Vilmos már a húszas évei végére kopaszodni kezdett, míg öccse haja csak mostanában kezdett ritkulni. Ez számít az egyik legnépszerűbb fogadásnak, a fogadókat pedig az sem érdekli, hogy sokat kell várniuk, mire kiderül az eredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.