Dancsi Annamari boldognak érzi magát 2 éves kisfiával és kedvesével

Dancs Annamari anyaság párkapcsolat szerelem gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Gálán mutatta meg a nyilvánosságnak szerelmét Dancs Annamari. Az színésznő-énekesnő kisfia 2 éves lett, mint mondta, 1 hétig ünnepelnek majd, kedvesével pedig igazán boldogok. 

Második születésnapját ünnepli Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté gyermeke. A színésznő-énekesnő a Fem3 Caféban elmondta, hogy egy hétig ünnepelnek majd különböző programokkal.

Dancs Annamari a Story Gálán mutatta meg először a nyilvánosságnak kedvesét, aki civil foglalkozású. Mindenben támogatja a színésznőt, de a közszerepléstől szeretne távol maradni.

"A mindennapokban, a gyereknevelésben is mellettem van, segít, és maximálisan odaadó. És nem csak akkor, amikor pózolni kell, tehát ez nem kirakatkapcsolat" – mesélte a műsorban Dancs Annamari.

Azt is elárulta, hogy a kisfiát is fiaként szereti, különleges kapcsolat van közöttük. "És ez nekem annyira szívet melengető" – tette hozzá a színésznő.

"A kisfiam kapott egy igazi apukát, és egy olyan embert, aki őszintén és szeretettel gondoskodik róla" – folytatta Dancs Annamari, aki mögött nehéz 2 év áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.