Így teltek Rubint Réka édesapjának utolsó órái: szívszorító sorok

Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan megírtuk, pénteken, hosszú betegeskedés után elhunyt Rubint Réka imádott édesapja. Réka egy Facebook-posztban elmondta, hogyan búcsúztak egymástól, és hogy a férfi mit kért Norbitól. 

„Hogy mennyire SZERETTEM, azt csak mi ketten tudtuk... és azok, akik igazán ismernek minket! Minden álmomat kísérte és segítette... és én MINDIG ott voltam Vele. A legnehezebb pillanatokban is. Mindig hittem a csodákban, az energiák, a szívet-lelket összekötő kapocs erejében... a Jóisten kegyes hatalmában és segítségében... Most is ez történt! Látogatási tilalom volt a kórházban, de édesapám kérte, hogy valamilyen módon jussunk be. Egy szabályt követő, agrármérnök Ember volt világ életében, s tudtam, hogy ennek a kérésnek nyomós oka van. Engedéllyel bemehettünk. Édesapám évek óta szívproblémával küzdött, ugyanazon az osztályon, ahol Norbiért imádkoztam évekkel ezelőtt. Az életéért küzdő, halál torkából már többször is felálló édesapám tegnap elköszönt.”

Azt kérte, hogy vigyük ki a kórteremből, mert szeretne méltón búcsúzni.
„Ült a tolószékben, fogtuk egymás kezét... úgy, mint MINDIG...” – írta bejegyzésében Réka, és azt is elárulta, édesapja mit kért Norbitól.

Második babát terveznek Caramelékhttp://www.life.hu/csalad/20190209-masodik-babat-terveznek-caramelek-szofinak-kistestvere-lesz.htmlNehéz időszakon vannak túl a kislányuk betegsége miatt, de második gyermekük érkezését tervezgeti Caramel és felesége, Szilvi. CsaládOrigoKucsera Gábor és Tápai Szabina megmutatták újszülött kislányukathttp://www.life.hu/csalad/20190127-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-megmutattak-ujszulott-kislanyukat-csaladi-foto.htmlElbűvölő családi képet osztott meg az Instagramján Kucsera Gábor a rajongók nagy örömére. Család--Pásztor Anna megmutatta gyerekeit: az ötéves Benjit és a hároméves Zoéthttp://www.life.hu/csalad/20190113-pasztor-anna-megmutatta-gyerekeit-az-oteves-benjit-es-a-haromeves-zoet.htmlPásztor Anna ritkán posztol családi fotókat, ám ezúttal kivételt tett, és alvás közben mutatta meg az ötéves Benjit és a hároméves Zoét. Család--Meghitt családi fotókon Szinetár Dóra és gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20190113-meghitt-csaladi-fotokon-szinetar-dora-es-gyerekei-zorka-es-benji.htmlSzinetár Dóra nem akarja reflektorfénybe tenni Zorkát és a kis Benjit, ezért már korábban eldöntötte, hogy nem mutatja meg az arcukat. A rajongók azonban így is betekintést nyerhetnek olykor a gyönyörű család életébe, mint például most is.Család--A Los Angeles Chargers védője, Brandon Mebane elveszítette héthetes kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20190113-a-los-angeles-chargers-vedoje-brandon-mebane-elveszitette-het-hetes-kislanyat.htmlA profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Los Angeles Chargers védője, Brandon Mebane elveszítette mindössze héthetes kislányát. A baba koraszülöttként jött a világra, de a tragédia nem volt előre látható. Család--Megszületett Sallai Nóra gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181227-megszuletett-sallai-nora-gyermeke-bende.htmlAz idei karácsony volt a legszebb Sallai Nórának, a Jóban Rosszban színésznőjének. Nemrég tudatta hogy megszületett gyermeke. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.