Második gyermekével várandós a magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamara

baba Cserháti Tamara szépségkirálynő várandós gyermek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserháti Tamara második gyermekét hordja a szíve alatt: az örömhírt Instagram-oldalán közölte követőivel. 

Cserháti Tamara egykori szépségkirálynő a második gyermekével várandós – ezt Instagram-oldalán közölte követőivel. „Úton van a második babánk” – írta a fotóhoz, de bővebb információt egyelőre nem osztott meg a várandósságáról, így azt sem tudjuk, mikorra várja az újabb csemetéjüket, de az már így is világos, hogy nem lesz nagy korkülönbség a gyermekei között. Kisfia ugyanis tavaly októberben töltötte be az első életévét.

Semmelweis Ignác az anyák életéért küzdött, de csak a halála után ért célthttp://www.life.hu/csalad/20190210-semmelweis-ignac-nem-erhette-meg-hogy-minden-no-biztonsagban-szulhessen.htmlMind az anyák megmentőjeként tekintünk Semmelweis Ignácra, aki felfedezte, hogy az orvosok kezének fertőtlenítésével, az akkoriban rengeteg nő életét követelő gyermekágyi láz megelőzhető. Ugye te is így ismered a „történetet"? Nos, az igazság ennél sokkal árnyaltabb, és, mondhatni, tragikusabb. CsaládOrigoBárdosi Ildi a gyereknevelésről: akkor érzi jól magát, ha le van terhelvehttp://www.life.hu/csalad/20190212--bardosi-ildi-a-gyereknevelesrol-akkor-erzi-jol-magat-ha-le-van-terhelve.htmlBárdosi Ildi nem érzi magát tökéletes anyának, hiszen még nem találja az összhangot a mindennapokban, de az biztos, hogy csak akkor érzi jól magát, ha eléggé le van terhelve. CsaládOrigoTíz év után végre kibékült Christian Bale és az édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20190212-tiz-ev-utan-vegre-kibekult-christian-bale-es-edesanyja.htmlTíz évig volt haragban Christian Bale és édesanyja egy elfajult családi vita miatt, de úgy tűnik, azóta rendeződött a viszonyuk. Család--Fiatalok és a net – Kampány a tudatos internethasználatérthttp://www.life.hu/csalad/20190208-fiatalok-tinedzserek-es-a-net-kampany-a-tudatos-internethasznalatert.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Online parák néven indított kampányt. A szervezők vloggerek segítségével szeretnék felhívni a kamaszok figyelmét a tudatosabb internethasználatra. A részletekről Katona Gergellyel, az NMHH osztályvezetőjével beszélgettem. CsaládOrigoTransznemű apa és gender-fluid anya neveli a hétéves Claire-thttp://www.life.hu/csalad/20190211-transznemu-apa-es-gender-fluid-anya-neveli-a-heteves-clairet.htmlAz apuka transznemű, az anyuka pedig gender-fluid: közösen nevelnek egy hétéves kislányt. CsaládOrigoEgy kislány, akinek elváltak a szülei, és most két apukája vanhttp://www.life.hu/csalad/20190207-egy-kislany-elvaltak-a-szulei-es-most-ket-apukaja-van.htmlAmikor meglátunk egy képet, amin két apuka ölel egy kislányt, elsőre azt hihetnénk, hogy egy homoszexuális pár megható családi fotóalbumába pillanthattunk be. Mi imádjuk az ilyen képeket is, hiszen a meghitt családi egység – a szülők akármilyen neműek legyenek is – gyönyörű. Ám a most következőkben egy teljesen más családmodellről fog szó esni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.