Cooky és Debóra elárulták születendő gyermekük nevét

Forrás: Instagram/Szécsi Debóra -
Kevin Debóra név Cooky kislány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és Debóra néhány hónap múlva kétszeres szülők lesznek. Mindannyian nagyon várják a legújabb csemetét, akinek már a nevét is kitalálták. 

Szeptemberben érkezik Cooky és Debóra második gyermeke, akit a legjobban kisfiuk, Kevin vár. Nem lesz köztük nagy korkülönbség, ugyanis a kicsi még csak január végén töltötte be az első életévét. Természetesen az egész család lázban ég, és habár még hónapok vannak hátra a szülésig, azt már kitalálták, hogyan fogják nevezni gyermeküket.

A kis Kevin hamarosan nagytesó lesz Forrás: Instagram/Szécsi Debóra

Lanának fogják hívni a kicsit, bár még nem biztos, hogy Debi kislányt hord a szíve alatt. „Kislányt szeretnénk, de ha kisfiú lesz, akkor is nagyon boldogok leszünk” – árulta el a rádiós műsorvezető a Ripostnak.

Károly hercegnek nem volt boldog gyermekkorahttp://www.life.hu/csalad/20190208-karoly-hercegnek-nem-volt-boldog-gyermekkora.htmlAzt eddig is lehetett sejteni, hogy egy királyi sarj gyerekkora nem úgy zajlik, mint egy átlagos emberé, de most jobban betekintést nyerhetünk az életükbe: kiderült, Károly herceg gyermekkora nem volt boldog. CsaládAFPSemmelweis Ignác az anyák életéért küzdött, de csak a halála után ért célthttp://www.life.hu/csalad/20190210-semmelweis-ignac-nem-erhette-meg-hogy-minden-no-biztonsagban-szulhessen.htmlMind az anyák megmentőjeként tekintünk Semmelweis Ignácra, aki felfedezte, hogy az orvosok kezének fertőtlenítésével, az akkoriban rengeteg nő életét követelő gyermekágyi láz megelőzhető. Ugye te is így ismered a „történetet"? Nos, az igazság ennél sokkal árnyaltabb, és, mondhatni, tragikusabb. CsaládOrigoFiatalok és a net – Kampány a tudatos internethasználatérthttp://www.life.hu/csalad/20190208-fiatalok-tinedzserek-es-a-net-kampany-a-tudatos-internethasznalatert.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Online parák néven indított kampányt. A szervezők vloggerek segítségével szeretnék felhívni a kamaszok figyelmét a tudatosabb internethasználatra. A részletekről Katona Gergellyel, az NMHH osztályvezetőjével beszélgettem. CsaládOrigoTransznemű apa és gender-fluid anya neveli a hétéves Claire-thttp://www.life.hu/csalad/20190211-transznemu-apa-es-gender-fluid-anya-neveli-a-heteves-clairet.htmlAz apuka transznemű, az anyuka pedig gender-fluid: közösen nevelnek egy hétéves kislányt. CsaládOrigoNo para – Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak az utolsó pillanatbanhttp://www.life.hu/csalad/20190208-valentin-napi-ajandekotletek-ferfiaknak-az-utolso-pillanatban.htmlA Valentin-napi ajándékok többsége szívecskés, amelyet, lássuk be, a férfiak kevésbé szoktak értékelni. A következőkben pár olyan ötlettel érkezünk, amelyeket még az elfoglaltabbak is beszerezhetnek pár nap alatt, és valóban örömet szerezhetnek vele a párjuknak. CsaládOrigoPolyák Lilla alig várja, hogy szerelemgyerekkel ajándékozza meg Gömöri András Mátéthttp://www.life.hu/csalad/20190211-polyak-lilla-alig-varja-hogy-szerelemgyerekkel-ajandekozza-meg-gomori-andras-matet.htmlPolyák Lilla elárulta, alig várja, hogy egy szerelemgyerekkel lepje meg kedvesét, Gömöri András Mátét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.