No para – Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak az utolsó pillanatban

meglepetés Valentin nap férfi szerelem ajándékötlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-napi ajándékok többsége szívecskés, amelyet, lássuk be, a férfiak kevésbé szoktak értékelni. A következőkben pár olyan ötlettel érkezünk, amelyeket még az elfoglaltabbak is beszerezhetnek pár nap alatt, és valóban örömet szerezhetnek vele a párjuknak.

Mint minden ünnep, a február 14-e is remek alkalom lehet egy picit drágább meglepetés beszerzésére. Valami olyasmire, amelyre bár vágyna életed szerelme, hétköznapi ajándéknak túl drága. Természetesen azt is teheted, hogy viccesre veszed a figurát, vagy épp élményt ajándékozol.

Egy saját magad készítette vacsoránál, amelyet gyertyák és kellemes zene fűszerez, nehéz jobbat elképzelni. Utána egy kis összebújós kártyázás, filmezés vagy csak beszélgetés teheti fel az estére a koronát. Ha nem vagy kifejezett konyhatündér, úgy rendelhetsz is valamit otthonra, de el is mehettek vacsorázni. A meglepetésrandevúkat alapvetően a férfiak szokták szervezni, így ha ezen a napon te veszed a kezedbe az irányítást, az igazán jóleshet a párodnak.

1. Stresszoldó cici labda - faszacuccok.hu 1990 Ft, 2. Johnny Cash bakelitlemez - bakelitfutar.hu 7990 Ft, 3. Szerszám alakú toll - beststuff.hu 890 Ft, 4. Rohamosztagos csiptetős olvasólámpa - kockashop.hu 6290 Ft, 5. Paul Auster: Leviatán - bookline.hu 2290 Ft, 6. Funko Pop! Sauron-figura - geekhub.hu 4290 Ft, 7. Star Wars-póló - dekiraly.hu 7590 Ft Forrás: Life.hu

Az élményajándékozás alatt természetesen egy közös programot értünk. Hiszen ezzel a hozzá való elköteleződésedet és az iránta tanúsított „rajongásodat" szeretnéd kifejezni. Ez lehet egy színházbelépő, mozijegy, billiárdkupon, falmászásóra... a lényeg, hogy olyan programot válassz, amit mindketten élvezni fogtok.

Ha mindenképp tárgyi Valentin-napi meglepetésben gondolkodsz, akkor sincs semmi veszve, hiszen összegyűjtöttünk pár kreatív és érdekesen pasis ötletet.

Valentin-napon kényeztesd otthon a szerelmedethttp://www.life.hu/otthon/20180131-valentin-nap-otthoni-szerelmes-hangulat.htmlA Valentin-nap, sok pár szemében csak egy felesleges szálka. Igen, valóban van egyfajta kötelező „szeressük egymást ma" érzése, de ha egyszerűen és lazán fogod fel, akkor ez egy csodaszép nap és este lehet. Kiváló alkalom, hogy meglepd a kedvesedet egy gyönyörű élménnyel. Ehhez pedig nem kell drága ajándék, se luxi program. Elég, ha otthon elkényezteted. OtthonOrigoValentin-nap a környezettudatosság jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20190205-valentin-nap-ajandek-otletek-a-kornyezettudatossag-jegyeben.htmlMikor a fenyőágak és a csengettyűk a szívecskéknek adják át a helyüket az üzletek kirakataiban, már tudjuk, hogy nyakunkon a Valentin-nap. Ha nem döntöttél még, mivel lepd meg a szerelmedet, és az ajándékozás során környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vennél, összeállításunkban te is találsz kedvedre való megoldást. CsaládOrigoGyorsan elkészíthető finomságok Valentin-naprahttp://www.life.hu/csalad/20180207-gyorsan-elkeszitheto-desszertek-sutemenyek-valentin-nap.htmlA Valentin-napra készülődve legtöbbünkben felmerül az alkalomhoz illő desszert kérdésköre. Sokan ezt a cukrászdák segítségével oldják meg, de mi most olyan rém egyszerű sütemény recepteket hoztunk, amivel még egy, a konyhában csak kávét főző ember is megbirkózik. Család--A szerelem igenis tarthat örökké: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20171109-a-szerelem-hazassag-igenis-tarthat-orokke-fotok.htmlA szerelem az egyik legjobb érzés a világon. Amikor a gyomrodban repkednek a pillangók, a szíved hevesebben kezd el verni, már attól is, ha a másikra gondolsz. Ám sokan félnek, hogy mi lesz, ha ez az izzás pár év múlva elmúlik. Korábban már mutattunk olyan képeket, amin a násznép nem volt épp a helyzet magaslatán. Most olyan fotókat hoztunk, amelyek bizonyítják, hogy az örök szerelem, az egymás melletti kitartás bizony nem lehetetlen. Család--Ne hagyd veszni a párkapcsolatodhttp://www.life.hu/csalad/20180917-ne-hagyd-veszni-a-parkapcsolatod-hazassagod-probald-ki-a-parterapiat.htmlHa egy párkapcsolat megfeneklik, érdemes a jó szándékú rokonok és barátok mellett egy párterapeuta előtt is felfednünk sérelmeinket, kétségeinket, szorongásainkat. A párterápia gyakorlati oldaláról Geist Klára szakpszichológust, család- és szexuálterapeutát, a Magyar Pszichológiai Társaság, a Magyar Családterápiás Egyesület, valamint a Szexológiai Tudományos Társaság tagját kérdeztem. CsaládOrigoA poliamoria, azaz a többszerelműséghttp://www.life.hu/csalad/20180213-a-poliamoria-azaz-a-tobbszerelmu-parkapcsolati-forma-interju.htmlA poliamoriáról, azzal, hogy egy ember egyszerre több másikba is lehet szerelmes egy korábbi cikkünkben már beszélgettünk Szurovecz Kitti írónővel, aki könyvet írt erről a fajta etikus nonmonogám világról. Most egy poliamor kapcsolatban élő hölggyel beszélgettünk, akinek jelenleg két férfi van az életében, valamint megkérdeztünk két szakértőt is a témában. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.