Zalatnay Sarolta magány gyász család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta azóta, hogy a lánya külföldre költözött, egyedül éli az életét, minden nehéz döntést egyedül hoz meg.

Egyedül érzi magát Zalatnay Sarolta: szeretett édesanyja 1994-ben elhunyt, a lánya külföldön él, párja pedig nincs. A Blikknek most elárulta, a nehéz pillanatokban az ad neki erőt, hogy érzi, anyukája továbbra is vigyáz rá odafentről.

Amíg anyukám élt, nem volt rossz döntésem. Nem hagyta, hogy hülyeséget csináljak! A karrieremben is segített, emlékszem, '71-ben sem akartam azt a dalt énekelni, ami a sikert hozta, mert rocker akartam lenni. Anyu ragaszkodott hozzá, és igaza lett. Furcsállják sokan, amikor ezt mondom, de érzem, hogy vigyáz rám, támogat. Ez rengeteg erőt ad a hétköznapokban és az éneklésben is, hiszen sok nehézséggel kellett szembenéznem, amióta elment.”

Zalatnay Sarolta egyedül maradt Forrás: Mokka

Az énekesnő elmondta, édesanyja halála után a lánya lett az igazi támasza. Niki viszont Angliában él a párjával, egy háromgyermekes anyukával.

Édesanyám mellett a lányom volt az, aki sokszor megerősített a döntéseimben. Ez valahol most is így van, de nyilván nem tudunk olyan gyakran beszélni, mint szeretnénk. Ettől függetlenül örülök a boldogságának, annak, hogy sikeres az élete” – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.