Ördög Nóra elmondta, milyen volt, amikor megtudta, hogy másodszorra is várandós

Születés szülés Nánási Pál család várandós szeretet gyermek terhes Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal első gyermeke, Mici születése után újra teherbe esett Ördög Nóra. Most elmesélte, hogyan reagált a meglepő hírre. 

"Mondtam az Erika barátnőmnek, hogy vegyen már egy tesztet, mert van egy olyan furcsa megérzésem. De magamtól is elhessegettem ezt a gondolatot" – mesélte Ördög Nóra Kandász Andrea műsorában, amikor arról kérdezték, hogyan élte meg, amikor megtudta: másodszorra is gyermeket vár. Nem sokkal az után esett teherbe, hogy befejezte Mici szoptatását, akiért évekig küzdöttek.

"Két hétig kerülgettem a tesztet. Annyira nem is tartottam fontosnak, meg nem is gondoltam, hogy ez komoly lehet. Azért csináltam csak meg, mert munkások jöttek-mentek a házunkban, valamit felújítottunk" – folytatta a műsorvezető, aki nem akarta, hogy a munkások lássák az asztal közepén heverő terhességi tesztet. Ám amikor megtudta az eredményt, úrrá lett rajta a döbbenet:

"Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam – mondta Ördög Nóra. – Teljesen meg voltam zavarodva" – tette hozzá.

"Beültem a kocsiba, elkezdtem autókázni, azon gondolkodtam, hogy hova menjek" – emlékezett vissza Ördög Nóra. Végül a férjéhez, Nánási Pálhoz indult, akivel még ott közölte a hírt.

"Ránéztem a Micire, és zokogni kezdtem, hogy ez a szegény kislány milyen kevés időt kapott egymagában, hogy ő legyen egyedül a gyerekünk" – fogalmazott a műsorvezető. Ám miután felocsúdtak a döbbenetből, nagyon örültek a hírnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.