Varga Izabella testvér régi fotó gyerekkori fotó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkori fotót posztolt a közösségi oldalra Varga Izabella.

Ma is nagyon szoros a kapcsolat Varga Izabella és bátyja között. A Barátok közt sztárja hatalmas segítséget kapott a testvérétől akkor is, miután megszületett a nagyobbik lánya: sokszor a férfi volt az, aki vigyázott a kis Annára.

A színésznő hálája és szeretete jeléül most egy gyermekkori fotót osztott meg a közösségi oldalán. Iza és bátyja egymás mellett láthatóak, miközben egy kis desszertet falatoznak.

Valentin-napi ajándékok a környezettudatosság jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20190205-valentin-nap-ajandek-otletek-a-kornyezettudatossag-jegyeben.htmlMikor a fenyőágak és a csengettyűk a szívecskéknek adják át a helyüket az üzletek kirakataiban, már tudjuk, hogy nyakunkon a Valentin-nap. Ha nem döntöttél még, mivel lepd meg a szerelmedet, és az ajándékozás során környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vennél, összeállításunkban te is találsz kedvedre való megoldást. CsaládOrigoÖrdög Nóra elmondta, milyen volt, amikor megtudta, hogy másodszorra is várandóshttp://www.life.hu/csalad/20190206-ordog-nora-elmondta-milyen-volt-amikor-megtudta-hogy-masodszorra-is-varandos.htmlNem sokkal első gyermeke, Mici születése után újra teherbe esett Ördög Nóra. Most elmesélte, hogyan reagált a meglepő hírre. CsaládOrigoWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter utazásuk alatt csinálnak gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20190206-weisz-fanni-es-ferje-hajmasy-peter-utazasuk-alatt-csinalnak-gyereket.htmlWeisz Fanni és férje szeretnének kisbabát, ezért úgy döntöttek, egy hétre elvonulnak. CsaládOrigoSimon Dorante-Day mindenáron be akarja bizonyítani, hogy ő Károly és Kamilla eltitkolt gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20190205-simon-dorante-day-mindenaron-be-akarja-bizonyitani-hogy-o-karoly-es-kamilla-eltitkolt-gyereke.htmlAz 52 éves Simon Dorante-Day azt állítja, hogy ő Károly és Kamilla szerelemgyereke. Az elmúlt években sokszor próbálta meggyőzni a közvéleményt arról, hogy igazat mond, most pedig azt állítja, Diana hercegné is tudott az ő születéséről. Család--Sztárok gyermekei, akik megjárták a börtönt http://www.life.hu/csalad/20190204-sztarok-gyerekei-akik-megjartak-a-bortont.htmlNincs az a hírnév, díj és elismerés, amely ellensúlyozná, ha gyermekünk végzetes hibát vét. A következőkben olyan sztárok fiairól lesz szó, akik nem apró szabálysértések miatt álltak bíróság elé: emberölés, drogterjesztés is van a számlájukon. CsaládOrigoEgy magyar fiú hatalmas sikere: 14 évesen bejutott a világ legjobb balettintézetébehttp://www.life.hu/csalad/20190130-egy-magyar-fiu-giuriato-marco-14-evesen-bejutott-a-vilag-legjobb-balettintezetebe.htmlGiuriato Marco egy 14 éves magyar fiú, aki csodaszép nevét olasz nagypapájának köszönheti. Nem igazán lehetne tőle elvitatni a nagybetűs Tehetséges jelzőt, immár 9 éve, hogy szenvedélyévé vált a balett, amelyet alázattal, kitartással és valóban mindent elsöprő prioritással művel. Ő az, aki tudásának és fiatalokat megszégyenítő eltökéltségének köszönhetően jelenleg a világ legjobb, közel 300 éve alapított balettintézetében, az orosz Vaganova Balettakadémián tanul. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.