Megszületett Kovács Katalin második gyermeke, Júlia Léna

baba gólyahír Kovács Katalin megszületett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Kovács Katalin második kislánya, aki a Júlia Léna nevet kapta.

Kovács Katalin a közösségi oldalán egy tündéri fotóval tudatta: megszületett második kislánya. A pici a Júlia Léna nevet kapta és igen szép súllyal, közel 4 kilósan látta meg a napvilágot.

Leírhatatlanul boldog vagyok! Amíg Ti az igazak álmát aludtátok, hajnali 3 órakor megszületett Schmidt Júlia Léna! Jó erőben van: 3950 g. (Én most kevésbé...) Schmidt Ádám köszönöm neked a két csodálatos kislányunkat!” – írta.

Erről szól valójában a #10yearschallenge, azaz a 10 év kihíváshttp://www.life.hu/csalad/20190121-errol-szol-valojaban-a-10yearschallenge-10-ev-kihivas.htmlÚjabb kihívás, újabb képáradat, most azonban egyből kettőt is kapunk, illetve szolgáltatunk. A 10 év kihívás lényege, hogy tegyünk ki magunkról egy 10 évvel ezelőtti és egy aktuális fotót. Ám mit is jelent ez az emberek többségének? CsaládOrigoItt az első kép Kiss Ramóna és Lékai Máté kisbabájárólhttp://www.life.hu/csalad/20190122-az-elso-kep-kiss-ramona-es-lekai-mate-kisbabajarol.htmlHétvégén született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé. A képet az RTL Klub Reggelijének Facebook oldalán osztották meg. CsaládOrigoKötelező önkéntes munka, avagy a teherként megélt érettségiig vezető úthttp://www.life.hu/csalad/20190118-kotelezo-onkentes-munka-avagy-a-diakok-erettsegi-vizsgajahoz-elengedhetetlen-kozossegi-szolgalat.html2016 január elsejétől minden nappali tagozatos, 25 év alatti diáknak kötelező 50 óra közösségi szolgálatot teljesítenie, hogy megkezdhesse az érettségi vizsgáit. De miért is van szükség erre az iskolaszagú és éppen ezért nemszeretem elfoglaltságra? Hogyan működik a kötelező önkénteskedés? Talán nem egészen úgy, ahogy szeretnénk. CsaládOrigoKulcsár Edina elárulta, tökéletes a kapcsolata Csutival, de nem volt ez mindig ígyhttp://www.life.hu/csalad/20190121-kulcsar-edina-elarulta-tokeletes-a-kapcsolata-csutival-de-nem-volt-ez-mindig-igy.htmlKulcsár Edina egy meglepően őszinte bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. CsaládOrigoRubint Réka meg tudná győzni Schobert Norbit egy negyedik gyerekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190119-rubint-reka-meg-tudna-gyozni-schobert-norbit-egy-negyedik-gyerekro.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka nemrég tért haza a Maldív-szigeteki Alakreform-táborból, ahol olyan fotó is készült, ahol Réka egy 8 hónapos kislányt tart a kezében. Norbi posztolta is a képet, és hozzátette, jó volt Réka kezében látni a babát. Család--Bereczki Zoltán már otthon érzi magát új házában, nem zárja ki, hogy újra apa legyenhttp://www.life.hu/csalad/20190118-bereczki-zoltan-mer-otthon-erzi-magat-uj-hazaban-nem-jarja-ki-hogy-ujra-apa-legyen.htmlImádja új otthonát Bereczki Zoltán, el tudja képzelni, hogy hamarosan akár egy társ is beköltözzön mellé. Mint mondta: a ház alkalmas a bővítése, de így is bőven akad benne hely nemcsak egy hölgynek, hanem még egy gyermeknek is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.