Babafotókat készíttetett magáról egy 34 éves nő, Jamie Dragisic

Forrás: Giedre Gomes -
jamie Dragisic poén csecsemő Giedre Gomes család babafotó humor babafotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A manapság nagy divatnak örvendő babafotózásból csinált viccet egy fotós, Giedre Gomes, akinek modellje a saját barátnője, Jamie Dragisic volt. A 34 éves nő úgy pózol az elkészült munkákon, akár egy csecsemő. 

Szinte nincs olyan ember, aki ne látott volna a közösségi oldalakon művészien megkomponált babafotókat. Vicces pillanatok a kádban, alvó kisgyermek egy rakás kötött holmi között és még sok más cukiság.

Óriási a hasonlóság a babafotókkal Forrás: Giedre Gomes

Giedre Gomes fotós gyakran dolgozik kisbabákkal, de most modelljének barátnőjét, Jamie Dragisicet választotta, akit olyan pózokba állított be, mint amilyenekbe a csecsemőket szokta. Az elkészült képek elképesztően viccesek – adta hírül a Bored Panda. Ami a kisbabáknál cuki, az egy felnőttnél már kész röhej.

Ha nem egyéves az ember, ez már nem olyan könnyű mutatvány Forrás: Giedre Gomes

Ha megnézzük az elkészült képeket, képtelenség nem nevetni azon, ahogy Jamie a kádban próbálja bekapni a lábujját vagy ahogy a karácsonyfa alatt fetreng.

Boldogság a karácsonyfa alatt Forrás: Giedre Gomes

Erről szól valójában a #10yearschallenge, azaz a 10 év kihíváshttp://www.life.hu/csalad/20190121-errol-szol-valojaban-a-10yearschallenge-10-ev-kihivas.htmlÚjabb kihívás, újabb képáradat, most azonban egyből kettőt is kapunk, illetve szolgáltatunk. A 10 év kihívás lényege, hogy tegyünk ki magunkról egy 10 évvel ezelőtti és egy aktuális fotót. Ám mit is jelent ez az emberek többségének? CsaládOrigoItt az első kép Kiss Ramóna és Lékai Máté kisbabájárólhttp://www.life.hu/csalad/20190122-az-elso-kep-kiss-ramona-es-lekai-mate-kisbabajarol.htmlHétvégén született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé. A képet az RTL Klub Reggelijének Facebook oldalán osztották meg. CsaládOrigoKulcsár Edina elárulta, tökéletes a kapcsolata Csutival, de nem volt ez mindig ígyhttp://www.life.hu/csalad/20190121-kulcsar-edina-elarulta-tokeletes-a-kapcsolata-csutival-de-nem-volt-ez-mindig-igy.htmlKulcsár Edina egy meglepően őszinte bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. CsaládOrigoKendall Jenner megmutatta, hogy néztek ki Kim Kardashiannel 10 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/csalad/20190121-kendall-jenner-megmutatta-hogy-neztek-ki-kim-kardashiannal-10-evvel-ezelott.htmlA közösségi oldalakon továbbra is hódít a trend, hogy hírességek mutatják meg, hogyan néztek ki 10 évvel ezelőtt. Most Kendall Jenner mutatta meg, hogy féltestvérével, Kim Kardashiannal mennyit változtak az évek alatt. Család--Emilio és Tina átverték barátjukat, Robertóthttp://www.life.hu/csalad/20190121-emilio-es-tina-atvertek-baratjukat-robertot.htmlEgymásnak esett Tina és Emilio: nem kell azonban a rajongóknak megijedniük, csupán színjáték volt az egész. Család--Oláh Ibolya anyagi bizonytalansága miatt nem vállal gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20190121--olah-ibolya-anyagi-bizonytalansaga-miatt-nem-vallal-gyermeket.htmlOláh Ibolya mindig is családra vágyott, de egyelőre nem mer gyermeket vállalni. Elárulta, miért. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.