Rubint Réka meg tudná győzni Schobert Norbit egy negyedik gyerekről

Forrás: Instagram/rekarubint -
baba Rubint Réka család Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka nemrég tért haza a Maldív-szigeteki Alakreform-táborból, ahol olyan fotó is készült, ahol Réka egy 8 hónapos kislányt tart a kezében. Norbi posztolta is a képet, és hozzátette, jó volt Réka kezében látni a babát. 

"A kislány anyukája régóta jár a táboraimba, és most hozta a kicsit is. Olyan érzés volt a kezemben fogni, mintha egy korábbi életben már lett volna köztünk kapcsolat. A gyerekeim is úgy fogták, játszottak vele, mintha a saját tesójuk lenne. Ha véletlenül kerekedni kezdene a pocakom, szerintem a család örülne neki" – mondta el a Vasárnapi Blikknek Réka.

Forrás: Instagram/rekarubint

"Már lehet, hogy késői lenne a gyerekvállalás. Ha reálisan belegondolok, ki tudja, harminc év múlva hogy leszek, lehet, nem élhetem meg, hogy unokáim lesznek tőle. Ezt nagyon sajnálnám. Arról nem is beszélve, hogy bár Réka tökéletes egészségnek örvend, egy nőnél negyven fölött már sok kockázatot rejthet a szülés" - nyilatkozta Norbi, valamint hozzátette: "Ettől függetlenül ha akarna, Réka biztosan meg tudna győzni arról, hogy legyen egy negyedik gyerekünk".

Pásztor Anna megmutatta gyerekeit: az ötéves Benjit és a hároméves Zoéthttp://www.life.hu/csalad/20190113-pasztor-anna-megmutatta-gyerekeit-az-oteves-benjit-es-a-haromeves-zoet.htmlPásztor Anna ritkán posztol családi fotókat, ám ezúttal kivételt tett, és alvás közben mutatta meg az ötéves Benjit és a hároméves Zoét. Család--Meghitt családi fotókon Szinetár Dóra és gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20190113-meghitt-csaladi-fotokon-szinetar-dora-es-gyerekei-zorka-es-benji.htmlSzinetár Dóra nem akarja reflektorfénybe tenni Zorkát és a kis Benjit, ezért már korábban eldöntötte, hogy nem mutatja meg az arcukat. A rajongók azonban így is betekintést nyerhetnek olykor a gyönyörű család életébe, mint például most is.Család--Így játszik Szinetár Dóra kisfia, Benjihttp://www.life.hu/csalad/20181231-igy-jatszik-szinetar-dora-kisfia-benji.htmlFotómontázson mutatta meg Szinetár Dóra, hogyan játszik a kisfia. CsaládOrigoÍgy örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--Ikrei születtek Kollányi Zsuzsinakhttp://www.life.hu/csalad/20181030-ikrei-szulettek-kollanyi-zsuzsi-enekesnonek.htmlVáratlan bejelentést tett Kollányi Zsuzsi: ikrei születtek. Bencét műteni kellett, Bálintot pedig inkubátorba tették. CsaládFotó: Mudra László - OrigoMegszületett Pippa Middleton és James Matthews első gyereke http://www.life.hu/csalad/20181016-megszuletett-pippa-middleton-es-james-matthews-elso-gyereke-kisfiu-lett.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyereke október 15-én született meg. A kisfiú 3,9 kilóval látta meg a napvilágot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.