Harmadik gyermeket is örökbe fogadott Friderika és férje

Forrás: Origo -
örökbe fogadás Bayer Friderika család Friderika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötfősre bővült Bayer Friderika családja: férjével egy harmadik gyermeket is örökbe fogadtak.

Tavaly év elején írtunk arról, hogy szeretne egy harmadik gyermeket is örökbe fogadni Bayer Friderika és férje. Hiába adták be azonban a kérvényüket és kaptak alkalmassági engedélyt is, sokáig nem történt semmi.

Az énekesnő most a hot! magazinban számolt be az örömhírről: október végén megcsörrent a telefonjuk: van egy kislány, akit örökbe fogadhatnának. Szófia vidékről, idős nevelőszülőktől került Friderikáékhoz, és már az ünnepeket is velük töltötte.

Még nem tudja megfogalmazni, mit érez, hiszen beszélni is most kezd el. Az érzelmi kitörések, a váltakozó szomorúság és jókedv eszébe juttatja még azokat, akikkel volt. Ilyenkor a nevükön emlegetjük őket, együtt próbáljuk feldolgozni az új helyzetet. Mondogatjuk neki, hogy nem kell félnie, nem megy már el innen. A bizonytalanságérzést kell helyrerakni, hogy ne aggódjon, már végleges otthonra lelt. Sokat beszélgetünk vele. Anyának szólít, nem Fridának, de ehhez a fogalomhoz még nyilván nem társít tartalmat; az majd később jön."

Bayer Friderika nagyon boldog Forrás: Origo
Így pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-igy-pisil-vv-hunor-akkor-ha-epp-merevedese-van.htmlVV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van. TV + SztárokOrigoOrosz Barbara síelés közben került veszélyes helyzetbe - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-orosz-barbara-sieles-kozben-kerult-veszelyes-helyzetbe.htmlOrosz Barbara nemrég igen rizikós helyzetbe került, saját bevallása szerint életveszélyes volt a szituáció. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegné személyzete csak 5 évet ad a házasságnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-harry-herceg-es-meghan-hercegne-szemelyzete-csak-5-evet-ad-a-hazassagnak.htmlMár rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig azt a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának. TV + Sztárok--Kása András, az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt márhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-kasa-andras-az-exatlon-hungary-versenyzoje-aramutest-is-tulelt-mar.htmlNem mindennapi életet él az Exatlon Hungary versenyzője, Kása András. Családjának szeretné hazavinni a 20 millió forintos főnyereményt. Úgy tűnik, nem a verseny számára a legnagyobb próbatétel eddigi életében, hiszen autóbalesetet és áramütést is túlélt már. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdonhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-balazsnak-ket-eve-telke-van-a-holdon.htmlSebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKoholák Alexandráék spirituális központjában is gyógyulna Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-is-gyogyulna-curtis.htmlCurtis spirituálisan is próbálná leküzdeni a függőségét, méghozzá Koholák Alexandráék központjában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.