A Los Angeles Chargers védője, Brandon Mebane elveszítette héthetes kislányát

Forrás: Thinkstock -
Brandon Mebane amerikaifutball-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Los Angeles Chargers védője, Brandon Mebane elveszítette mindössze héthetes kislányát. A baba koraszülöttként jött a világra, de a tragédia nem volt előre látható. 

A baba, Makenna, novemberben, koraszülöttként jött a világra, szívbillentyűk nélkül, így azonnal műteni kellett, ráadásul gyomorfertőzést is kapott.

„Folyamatosan vérzett a gyomrából, amikor pedig etetni próbálták, az nem tett jót a májának" – mesélte Mebane, aki azt mondta, vasárnap a kislányáért fog pályára lépni a New England Patriots elleni rájátszásmérkőzésen.

Gyermeke elrablásával fenyegették meg Vasvári Vivien luxusfeleségethttp://www.life.hu/csalad/20190112-gyermeke-elrablasaval-fenyegettek-meg-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlA közösségi oldalán fenyegették meg Vasvári Vivient. Család--Idén kislány lett az első fővárosi újszülötthttp://www.life.hu/csalad/20190101-iden-kislany-lett-az-elso-fovarosi-ujszulott-2019-ujev.htmlIdén kislány lett az első fővárosi újszülött; 2019 első budapesti babája a Honvédkórházban született. Miskolcon éjfél után nyolc perccel született az első vidéki baba. CsaládOrigoMegszületett Sallai Nóra gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181227-megszuletett-sallai-nora-gyermeke-bende.htmlAz idei karácsony volt a legszebb Sallai Nórának, a Jóban Rosszban színésznőjének. Nemrég tudatta hogy megszületett gyermeke. CsaládOrigo16 év után válik Ábel Anita: egy hónapja költözött el tőle férje, Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20181130-16-ev-utan-valik-abel-anita-egy-honapja-koltozott-el-tole-ferje-krisztian.htmlAhogy megírtuk, a Best magazinnak adott interjút Ábel Anita, amelyben elmondta: 16 év után válik a férjétől. Krisztián egy hónapja költözött el otthonról, és mostanra már a lányuk, Luca is megszokta az új helyzetet. Család--Így örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--Megmutatta egy hónapos babáját, Benit Voksán Virághttp://www.life.hu/csalad/20181101-megmutatta-egy-honapos-babajat-benit-voksan-virag.htmlAz Instagramra töltött fel fotót a modell-DJ Voksán Virág az egy hónapos kisfiáról, Beniről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.