Lehet, hogy a kézilabda-világbajnokság alatt születik meg Kiss Ramónáék gyermeke

Forrás: Instagram/Lékai Máté -
Születés Lékai Máté kézilabda-vb Kiss Ramóna gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramónának már nincs sok ideje hátra, hamarosan világra hozza kisfiát. Úgy néz ki, a kézilabda-világbajnokság ideje alatt ad életet gyermekének, és a válogatott csapatból nem ők az egyetlenek, akik ekkorra várják a babájukat. 

A válogatott kézilabdások közül hárman is a világbajnokság alatt lehetnek szülők, köztük Lékai Máté. A fiúk párjai a január 10-től 27-ig tartó torna idejére vannak kiírva. A szegedi Balogh Zsolték január 18-ra, Lékai Máté és Kiss Ramóna január 20-ra, Bodó Richárd és párja pedig január 26-ra várják a gyermeküket.

Kiss Ramóna és Lékai Máté a kézilabda-vb alatt lehetnek szülők Forrás: Instagram/Lékai Máté

Mivel természetesen a család az első, amennyiben megcsörren a telefonjuk, hazamehetnek, de csak a lehető legrövidebb időt tölthetik a szerelmükkel és a gyermekükkel – írja a Blikk. „Az elnök úr azt azért hozzátette: ha vébédöntőt játszunk, nem mehetünk haza” – mondta a keddi sajtótájékoztatón Lékai Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.