Megszületett Ábrahám Edit és Andorai Péter unokája

Forrás: Bársony Bence/TV2 -
Születés Ábrahám Edit unoka család gyermek Andorai Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ifj. Andorai Péter és felesége, Dorina az egyik közösségi oldalon osztották meg az örömhírt, miszerint megszületett gyermekük, Andorai Léna. 

A Barátok közt egykori színésznője, Ábrahám Edit boldog nagyszülő lett volt férjével, Andorai Péter Kossuth-díjas színművésszel együtt.

Ifj. Andorai Péter édesapa lett Forrás: Youtube!TV2 Magyarország

Gyermekük, ifj. Andorai Péter és felesége, Dorina az egyik közösségi oldalon jelentették be, hogy megszületett gyermekük, Andorai Léna. "Gyönyörű és egészséges! Mindenki nagyon jól van, a baba, az anya és az apa is! Léna nagy baba, 4070 gramm súllyal és 57 centiméter hosszúsággal született" - mondta a Blikknek az újdonsült apuka.

A szülők három és fél évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, azonnal egymásba szerettek.

Tedd szebbé a karácsonyt! – Összegyűjtöttük, hogy hová tudsz adományoznihttp://www.life.hu/csalad/20181204-tedd-szebbe-a-karacsonyt-osszegyujtottuk-hogy-hova-tudsz-adomanyozni.htmlAdományozni nem sak karácsonykor lehet, de az ünnep minőségéből adódóan ebben az időszakban a legaktívabbak az emberek. Fontos, hogy ne azt vidd el egy-egy gyűjtőhelyre, amit egyébként kidobnál. Azért, mert valaki szegény, nehéz helyzetű, még nem a lejárt szavatosságú konzerveket, törött játékokat, lyukas ruhákat érdemli. Ezeket a különböző alapítványok és adománygyűjtő helyek egyébként ki is szelektálják. CsaládOrigoDétár Enikő elmondta, hogy egyszer lemondott egy örökbe fogadásrólhttp://www.life.hu/csalad/20181206-detar-eniko-elmondta-hogy-egyszer-lemondott-egy-orokbe-fogadasrol.htmlMielőtt színésznő lett Détár Enikő, egy gyermekotthonban dolgozott nevelőként. Szeretett volna örökbe fogadni egy kisfiút, ám édesanyja lebeszélte róla. Ám most is vannak gyermekek az életében. Sajátjain kívül párja gyermekei is zsivallyal töltik meg a házat. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoNyílt levél a volt barátomnak, aki sosem állt ki értemhttp://www.life.hu/csalad/20181203-nyilt-level-a-volt-baratomnak-aki-sosem-allt-ki-ertem-olvasoi-level.htmlA szakítás sosem könnyű, ritka az, amikor mindent el tudunk mondani a másiknak, és nem marad bennük semmiféle szilánk. Nos, a most következő levélből – amelyet egyik olvasónk fogalmazott meg volt barátjának címezve – sajnálatos módon az érződik ki, hogy ebben az esetben sem történt meg a kellő lezárás. Akihez szól, egész biztosan magára fog ismerni, de az is elképzelhető, hogy nem lesz ezzel egyedül. CsaládOrigoFarkasházi Réka cuki fotót osztott meg a kislányáról, Tamarárólhttp://www.life.hu/csalad/20181205-farkashazi-reka-cuki-fotot-osztott-meg-kislanyarol-tamararol.htmlFarkasházi Réka kislánya már féléves, ennek örömére osztott meg egy fotómontázst a színésznő gyermekéről. Család--Új vesét kért testvérének a Mikulástól a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20181205-uj-veset-kert-testverenek-a-mikulastol.htmlMegható kéréssel fordult a Mikuláshoz egy kislány: új vesét kért a testvérének. CsaládOrigoIsmerd meg a világ 8 legbefolyásosabb családjáthttp://www.life.hu/csalad/20181203-ismerd-meg-a-vilag-8-legbefolyasosabb-csaladjat-rothschild-rockefeller.htmlNem lehet tagadni, hogy vannak olyanok, akiknek a világ politikai, gazdasági és pénzügyi szektoraiban meghatározó szerepük van. A legtöbb ilyen ember pedig egy-egy meghatározó család, dinasztia tagja. Most őket mutatjuk be. Velük kapcsolatban rengeteg összeesküvés-elmélet kering, de mi az aktuális helyzetükkel és a befolyásuk megalapozásával fogunk foglalkozni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.