Új vesét kért testvérének a Mikulástól a kislány

vese mikulás kérés levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható kéréssel fordult a Mikuláshoz egy kislány: új vesét kért a testvérének.

Szívszorító levelet írt a Mikulásnak egy kislány: nem magának, hanem a bátyjának kért karácsonyra meglepetést, méghozzá egy új vesét. Az üzenetet az az észak-karolinai Franklin városában található bolt tette közzé, ahová a gyermekek el szokták küldeni a Mikulásnak szánt levelüket. Lowe's boltjának dolgozói szeretnék megtalálni a gyereket, ezért is hozták nyilvánosságra a szívbemarkoló kívánságot.

Kedves Mikulás,
Sokan talán nem hisznek benned, de én igen. Az egyetlen dolog, amit nagyon szeretnék karácsonyra, az az, hogy a bátyám kapjon egy vesét. Kérlek.
Kaitly.

Az üzletvezető elmondta, azért szokták elolvasni a leveleket, mert mindig akadnak olyan kívánságok, amelyeket átlagemberek is tudnak teljesíteni, ez az üzenet is meghatotta őket és remélik, összejön a karácsonyi csoda – írja a Daily Mail.

Új vesét kért testvérének a Mikulástól Forrás: Facebook/Shelly Thomas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.