pályaválasztás Jordán Tamás aggodalom színészet Jordán Adél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színész szeretne lenni Jordán Adél fia, amit a színészcsaládból származó édesanya aggodalommal fogadott. Szeretné, ha 8 éves fia meggondolná magát. 

"Tudom, hogy ez a pálya milyen kiszolgáltatottá teszi az embert, emellett nagyon nagy lutri. Nekem is nagy szerencsém volt, hogy ismert színészek gyerekeként eredményeket értem el. Ehhez a pályához 90 százalékban kell szerencse, a tehetség a maradék 10 százalék" - mesélte a Blikknek Jordán Adél, akinek 8 éves fia már most tudja, színész akar lenni. Az édesanya aggódik emiatt.

Mint mondta a Spektrum Home csatorna Tesztbeszéd című műsorában: ugyanazt a tehetséget látja gyermekében, mint annak szintén színész édesapjában, Kertész Tamásban.

Jordán Adél fia színész szeretne lenni Forrás: MTI/Zih Zsolt

Adél édesapja, a színész-rendező Jordán Tamás úgy véli, jobb, ha a szülők nem szólnak bele, mi szeretne lenni a gyermek. "Én személy szerint nem örülnék, ha Adélék megmondanák az unokámnak, hogy mivel kellene foglalkoznia, vagy mivel nem. Mi annak idején direkt nem beszéltünk Adéllal erről, nem akartuk befolyásolni, ez pedig azért is érdekes, mivel nagyon sokáig nem is foglalkoztatta a színészi pálya, aztán valahogy mégis erre az útra lépett" - fogalmazott Jordán Tamás.

Santa Claus, Joulupukki, Sinterklaas és társaik – Mikulás a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20181130-santa-claus-joulupukki-sinterklaas-es-tarsaik-mikulas-napi-es-karacsonyi-hagyomanyok.htmlNéhány nap múlva a Mikulás becsempészi apró csomagjait a gyerekek cipőcskéibe. Talán nem is gondolnánk, de Európa különböző vidékein más és más formában és kísérettel tűnik fel a „kedves, öreg Télapó". Izlandtól Spanyolországig eredtem a fehérszakállú nyomába. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi megmutatta, mekkorát nőttek már ikreihttp://www.life.hu/csalad/20181203-kollanyi-zsuzsi-megmutatta-mekkorat-nottek-mar-ikrei.htmlSokáig titkolta Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy ikrei születtek. Bálint és Bence ma már jól vannak, édesanyjuk most azt is megmutatta, milyen nagyot nőttek. CsaládFotó: Mudra László - OrigoSzandiék karácsonyát férje édesanyjának halála árnyékolja be - videóhttp://www.life.hu/csalad/20181203-szandiek-karacsonyat-ferje-edesanyjanak-halala-arnyekolja-be-video.htmlÖt évvel ezelőtt hunyt el Szandi férjének, Bogdán Csabának az édesanyja, akit az énekesnő második anyukájaként szeretett. Azóta nem az igazi a karácsonyuk... Család--Egy állami gondozott lány szomorú története - Kendőzetlenülhttp://www.life.hu/csalad/20181130-egy-allami-gondozott-lany-szomoru-tortenete.htmlLilit és testvérét kisgyermekkorukban vette utoljára igazi családi légkör körül - szép ház, biztos jövedelem, biztonság és kiszámíthatóság. Élete akkor fordult fel, amikor édesapja börtönbe került. Ezután a megcsorbult család ide-oda költözött, mindig valaki másnál húzták meg magukat. Édesanyja a hirtelen rázúduló egyedülálló szülői és családfenntartói szereppel nem tudott megbirkózni, és szépen lassan az italba fojtotta a frusztrációját, aminek tragédia és állami gondozás lett a vége. CsaládOrigoRácz Gigi kisbabát vár: egzotikus fotóval tudatta az örömhírthttp://www.life.hu/csalad/20181202-racz-gigi-kisbabat-var-egzotikus-fotoval-tudatta-az-oromhirt.htmlRácz Gigi, Young G testvére kisbabát vár. Gyönyörű fotón tudatták az örömhírt.CsaládOrigoAzurák Csaba gyönyörű családi fotóval nyitotta meg az adventi időszakot: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181202-azurak-csaba-gyonyoru-csaladi-fotoval-nyitotta-meg-au-adventi-idoszakot.htmlAzurák Csaba közösségi oldalán édes családi fotót posztolt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.