Károly herceg szerdán ünnepli 70. születésnapját - csodás családi fotókat mutattak

Forrás: AFP -
királyi család Egyesült Királyság Károly herceg Diana hercegné család Nagy Britannia királynő II. Erzsébet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit trónörökös, Károly herceg szerdán ünnepli 70. születésnapját. Ebből az alkalomból a palota szívmelengető videót készített a herceg régi és új fotóiból. Ha kíváncsi vagy, hogy nézett ki édesanyja, II. Erzsébet királynő közel 70 évvel ezelőtt, akkor ne hagyd ki!

II. Erzsébet királynő legidősebb fia, Vilmos és Harry herceg édesapja, Károly herceg szerdán ünnepli 70. születésnapját.

Ebből az alkalomból a palota, a Clarence House az Instagram-oldalán egy megható videót állított össze, amelyben exkluzív családi fotókat láthatunk a brit trónörökösről egészen kisgyermekkorától kezdve.

Került bele kép első feleségéről, a tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegnéről, valamint mostani társáról, Kamilla hercegnéről is. De láthatjuk még a gyermek Vilmost és Harryt, valamint az anyakirálynét is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy 70th birthday to HRH The Prince of Wales.

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

Családi alkoholizmus: a kollektív önámítás és önbecsapás betegségehttp://www.life.hu/csalad/20181112-csaladi-alkoholizmus-es-fuggoseg-a-kollektiv-onamitas-es-onbecsapas-betegsege.htmlElőfordul, hogy valamelyik szülőd iszik, ivott? Úgy érzed, gyerekkorod kitörölhetetlen hatással van mai életedre? Konfliktus esetén valami megfájdul belül, és gyerekként reagálsz? Félsz, hogy te is hajlamos vagy az alkoholizmusra? Fogadjátok szeretettel Bea, egy alkoholista családban felnőtt fiatal nő történetét, Csernák Krisztina egészségszakpszichológus-jelölt szakmai megjegyzéseivel kiegészítve. CsaládOrigoMajkáék családja ünnepel: fiuk 7 éves letthttp://www.life.hu/csalad/20181113-majkaek-csaladja-unnepel-fiuk-7-eves-lett.htmlMegható családi képeket osztott meg Majoros Péter, azaz Majka és felesége, Majoros Hajnalka. Kisfiuk, Marián 7 éves lett. CsaládOrigoA születendő testvérek menthetik meg a rákos gyerekeket – megmentők vagy élő donorok?http://www.life.hu/csalad/20181112-a-szuletendo-testverek-menthetik-meg-a-rakos-gyerekeket-megmentok-vagy-elodonorok.htmlTe mit tennél meg halálos beteg gyermeked gyógyulásáért? A kérdés természetesen költői, hiszen egy szülő, egy anya számára ebben az esetben (sem) létezne lehetetlen. A rákos megbetegedések esetén, sok esetben segíthetne az újszülöttől levett köldökzsinórvér, jobban mondva a benne található őssejt, de egy testvér számos más módon is segíthet, például csontvelő-átültetéssel. De mit lehet tenni akkor, ha a gyermek egyke? A beteg segítségére siet a kistestvér, aki még meg sem született. CsaládOrigoÍgy szundikál Voksán Virág másfél hónapos kisfia, Beni: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181113-igy-szundikal-voksan-virag-masfel-honapos-kisfia-beni.htmlVoksán Virág meghitt fotót posztolt: megmutatta követőinek, hogyan szundikál kicsi fia, Beni. Család--Így óvja kisfiát, Boriszt Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/csalad/20181113-igy-ovja-kisfiat-boriszt-kapocs-zsoka.htmlKapócs Zsóka diabetológushoz vitte kisfiát. Meg akart róla bizonyosodni, hogy helyesen táplálja a kis Boriszt. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi énekesnő friss fotót mutatott az ikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20181112-kollanyi-zsuzsi-enekesno-friss-fotot-mutatott-ikreirol.htmlNem ment minden simán, amikor Kollány Zsuzsi életet adott ikreinek, Bálintnak és Bencének. Ma már szerencsére jól vannak, az édesanya friss fotót mutatott a két csöppségről. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.