Kollányi Zsuzsi énekesnő friss fotót mutatott az ikreiről

Fotó: Mudra László - Origo -
anyaság ikrek fotó szülés énekesnő Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ment minden simán, amikor Kollány Zsuzsi életet adott ikreinek, Bálintnak és Bencének. Ma már szerencsére jól vannak, az édesanya friss fotót mutatott a két csöppségről. 

„Programozott szüléssel a 33. héten kerültem kórházba. Először Bálint érkezett 1900 grammal, majd két perc múlva követte őt Bence. Ő sajnos már elég pici súllyal, 1140 grammal jött a világra. Ráadásul köldöksérve volt...”nyilatkozta korábban Kollányi Zsuzsi énekesnő, aki nemrégiben ikreknek adott életet.

Ma már szerencsére mindkét csöppség jól van, az énekesnő most friss fotót mutatott róluk, ahogy édesdeden alszanak. „Mit csináltam és ki voltam, amíg nem jöttetek?” – írta a megható fotóhoz az édesanya.

Így választják ki a lelkek, milyen testbe akarnak születnihttp://www.life.hu/csalad/20181112-igy-valasztjak-ki-a-lelkek-milyen-testbe-akarnak-szuletni.htmlA spirituális beállítottságú emberek állítják, lelkünk választja ki, milyen testben akar élni. Emellett azt is eldönti, milyen családba szeretne születni és milyen barátokat akar magának.Család--Hódi Pamela magára tetováltatta kislánya egyik rajzáthttp://www.life.hu/csalad/20181112-hodi-pamela-magara-tetovaltatta-kislanya-egyik-rajzat.htmlValószínűleg sok anyuka kacérkodik a gondolattal, hogy magára tetováltassa gyermeke egyik kedves kis rajzát. Hódi Pamela most megtette, és egy videóban meg is mutatta a többi tetoválásával együtt. Család--Vilmos herceg előtt is tisztelegnek Pippa Middleton első gyermekének nevévelhttp://www.life.hu/csalad/20181112-vilmos-herceg-elott-is-tisztelegnek-pippa-middleton-elso-gyermekenek-nevevel.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyermeke október közepén született meg, ám a nevét ezidáig nem lehetett tudni, most azonban elárulták. A választással a család több tagja előtt is tisztelegnek. Család--Harc a koraszülöttekért – Interjú a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnökévelhttp://www.life.hu/csalad/20181109-interju-a-koraszulottekert-orszagos-egyesulet-elnokevel.htmlFöldvári Nagy Zsuzsi tizenegy évvel ezelőtt egy 610 grammos babának adott életet, akiből mára átlagos kiskamasz cseperedett. A koraszülés traumája után Zsuzsi úgy döntött, megpróbál segíteni a hasonló élethelyzetet átélt szülőknek. Nevéhez fűződik a Koraszülöttekért Országos Egyesület létrehozása. Zsuzsit önkéntes munkájáról, eredményekről és nehézségekről egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoBorbély Alexandra és Nagy Ervin a gyerekvállalásról vallottakhttp://www.life.hu/csalad/20181112-borbely-alexandra-es-nagy-ervin-a-gyermekvallalasrol-vallottak.htmlBorbély Alexandra és Nagy Ervin készek arra, hogy kapcsolatukat új szintre emeljék, már többször is szóba került köztük a gyerekvállalás, de egyelőre még nem fognak bele a babaprojektbe. Elárulták, miért. Család--Így örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.