Magyar sztáranyukák, akik 25 éves koruk előtt váltak szülővé

Sarka Kata Szekeres Nóra anya fiatalon szülni gyermek Szinetár Dóra sztáranyukák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akik 40 felett szültek. Most épp az ellenkezőjére hoztunk példákat. Nézd meg, kik azok az ismert magyar édesanyák, akik a húszas éveik elején vállalták első gyermeküket.

Csobot Adél

Adél 22 évesen lett édesanya, amikor Istenes Bencével közös gyermekük, Nátán 2016. májusában megszületett. Az énekesnő mindig is úgy tervezte, hogy fiatalon válik anyává, ezt a vágyát pedig a második baba érkezése koronázta meg véglegesen. Idén augusztusban ugyanis, a már Németországban élő pár újabb családtaggal bővült, a kis Adin személyében.

Csobot Adél 22 évesen lett édesanya, Nátán 2016. májusában született Forrás: Instagram/adelcsobot

Szekeres Nóra

A Kölyökidőből ismert Szekeres Nóra már 13 évesen megismerkedett későbbi férjével, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrrel. Ennek fényében nem meglepő, hogy alig volt 20 éves, amikor megszületett kislánya, Noa. Három évvel később újabb baba érkezett, egy kisfiú, Milán. A pár később elvált, és a műsorvezető a legnagyobb titokban újraházasodott, majd 2013-ban világra hozta harmadik gyermekét, Alexandert.

Szekeres Nóra alig volt 20 éves, amikor megszületett kislánya, Noa Forrás: Red Lemon Media

Sarka Kata

A LifeTv, Ez Zsír! című életmódmagazinjának műsorvezetője és üzletasszony 2008-ban ment hozzá Hajdú Péterhez. Sarka Kata már az esküvőn várandós volt első gyermekükkel, Noémivel, a kislány születésekor pedig még csak 23 éves volt. Másfél évvel később világra hozta második gyermekét is, Dávidot. A sztárpár azóta elvált, és Katának új párja van.

Sarka Kata 23 éves volt, mikor megszületett első gyermeke, Noémi Forrás: Instagram/katasarka

Sztárok, akik elhagyták várandós barátnőjüket, feleségüket

Nincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás, az apaság letagadása, a várandósság miatti szakítás... elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Olvasd tovább!

Nyári Dia

A Barátok Közt 24 éves sztárja idén júliusban adott életet első gyermekének, aki a Zétény Bertalan nevet kapta szüleitől. Nyári Dia és sportriporter párja 2016. ősze óta alkotnak egy párt, kapcsolatuk már a legelején is annyira erős volt, hogy egy hónap ismeretség után összeköltöztek. Nem csoda hát, hogy szerelmüket szerették volna minél előbb megpecsételni egy kisbabával, tudatosan készültek a gyermekvállalásra.

Nyári Dia 24 évesen adott életet első gyermekének, aki a Zétény Bertalan nevet kapta szüleitől Forrás: Instagram/nyaridia

Szinetár Dóra

A 42 éves Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő mostanában harmadik gyermeke miatt került reflektorfényébe. Makranczi Zalánnal közös kisfia, Benjámin tavaly szeptemberben ugyanis Down-szindrómával született.

Szinetár Dórának azonban nem csak a relatív késői gyermekvállalásban volt része. Még nem volt 18 éves, amikor hozzáment a nála 20 évvel idősebb balett-táncos, Lőcsei Jenőhöz. Két évvel később, 20 évesen lett először anya, kisfia Marci érkeztével. Második férjétől, Bereczki Zoltántól pedig 31 évesen született meg második gyermeke, Zora Veronika.

Szinetár Dóra 20 évesen lett először anya, kisfia Marci érkeztével Forrás: Instagram/szinetardora

Ada

Pintér Adrienn, vagy ahogy a legtöbben ismerik Ada, munkájának köszönheti két fiát, akiket 24 évesen hozott világra. Z+-os műsorvezető társával, Bánszki „Timó" Lászlóval való házasságából, 2006 januárjában születtek meg az ikrek, Bálint és Bence. A fiúk még csak háromévesek voltak, amikor szüleik elváltak, de azóta is a lehető legnagyobb egyetértésben nevelik őket.

Pintér Adrienn 24 évesen hozta világra ikerfiait, Bálintot és Bencét Forrás: Instagram/pinter_adrienn

5 gyereksztár, akik felnőttként is megtalálták helyüket Hollywoodbanhttp://www.life.hu/csalad/20181005-5-gyerekszinesz-akik-felnottkent-is-megtalaltak-helyuket-hollywoodban.htmlSok gyermekszínész akad fenn a filmipar megfoghatatlan hálóján, de a legtöbb vagy kirostálódik az évek alatt, vagy felemészti őket a hirtelen jött hírnév. A következőkben öt olyan gyereksztárt mutatunk be, akik karrierjüket okosan irányították. Figyelem a lista szubjektív! CsaládOrigoSztárok, akik agyzsibbasztóan furcsa neveket adtak gyermekeiknekhttp://www.life.hu/csalad/20180924-sztarok-akik-furcsa-ciki-neveket-adtak-gyermekeiknek.htmlEgy gyermek természetes módon szülei számára a világ legkülönlegesebb kis teremtménye. Ám akadnak olyanok, akik ezt a kisded nevével is szeretik kinyilatkoztatni. Furcsa neveket itthon is találni bőven, de mi most a külföldi sztárok, celebek döbbenetes névadásai közül szemezgettünk. CsaládOrigoMagyar sztárok, akik fiatalabb férfi mellett találták meg a boldogságot http://www.life.hu/csalad/20180912-magyar-sztarok-nok-akik-fiatalabb-ferfi-mellett-talaltak-meg-a-boldogsago.htmlA társadalom valamiért jobban elfogadja, ha egy pár fiatalabb tagja hölgy. Ám ez nem jelenti azt, hogy az idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolatból kevesebb lenne. Több magyar ismert ember is kiváló példát mutat arra, hogy hosszú és boldog szerelem szövődhet, akár 18 év korkülönbség mellett is. CsaládOrigoMagyar sztárok, akiknek a vártnál korábban érkezett a gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180521--magyar-sztarok-akiknek-koraszulott-babajuk-szuletett.htmlA koraszülés ma már szinte „népbetegségnek" számít hazánkban. Minden tizedik baba érkezik a várandósság 37. betöltött hete előtt. Egy koraszülött csecsemőnél nem csupán a kis súly, hanem a szervi fejletlenség, az esetleges oxigénhiány is problémát okozhat. A koraszülés nem kerüli el a magyar sztárokat sem, mutatjuk, kiknek született idő előtt a gyermeke. CsaládOrigoHíres sztáresküvők a múltból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180329-hires-sztareskuvok-a-multbol-fotok-david-beckham-angelina-jolie.htmlA házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni. CsaládOrigoSztárházasságok - A nagy korkülönbség nem akadályozta meg a hosszan tartó boldogságothttp://www.life.hu/csalad/20180816-sztarok-hazassaga-a-nagy-korkulonbseg-nem-akadalyozta-meg-a-hosszan-tarto-boldogsagot.htmlA nagy korkülönbség nem jelent akadályt, ha a szerelem szele megérinti az embert. Sokan a párok környezetében az ilyen kapcsolatoknak nem adnak sok időt, de a most következő hírességek erre erősen rácáfolnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.