Voksán Virág megmutatta kisfiát, Benit: fotó

baba kisfiú Voksán Virág szülés család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág megmutatta néhány napos kisbabáját. Beni elképesztően cuki.

Alig pár napja látta meg a napvilágot Voksán Virág kisfia, Beni. Szerencsére nem kellett sokáig várni a pici első fotójára sem, a csinos sztáranyuka már meg is osztott egy meghitt felvételt a közösségi oldalán.

Szeretném Veletek megosztani az örömhírt: megszületett szeretett kisfiunk Bence (Beni) október 3-án 3000 grammal és 51 centiméterrel. Végre itthon" – írta a képhez.

Az iskola elkezdődött, de a bulik folytatódnak - Így isznak a magyar tinédzserekhttp://www.life.hu/csalad/20181007-igy-isznak-a-magyar-tinedzserek-az-alkohol-es-a-tizenevesek-kapcsolata.htmlAz alkoholfogyasztás a fiatalkori lázadás egy formája. Azzal, hogy titokban kell csinálni, és hozzávetőleg nehéz is hozzájutni, sokkal érdekesebbnek tűnik az egész. Épp ezért homokba dughatják a szülők a fejüket, de ezzel nagyon nagy veszélynek teszik ki gyermeküket. CsaládOrigoMegmutatta kislányát, Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20181010-megmutatta-kislanyat-dobo-kata-szineszno.htmlDobó Kata ritkán oszt meg kislányáról, Szofiról fényképet, most azonban kivételt tett. Azt is elárulta, hogy a képet párja, Zsidró Tamás készítette. CsaládOrigoDakota Johnson várandósságáról pletykálnak: a színésznő képviselője tagadja a híresztelésthttp://www.life.hu/csalad/20181009-dakota-johnson-varandossagarol-pletykalnak.htmlAz a hír járja, hogy Dakota Johnson, A szürke ötven árnyalata-trilógia színésznője várandós Chris Martintól. A sztár képviselője tagadja a híresztelést. Család--Család és karrier – Interjú a Sanofi gyógyszercég vezérigazgatójával, Szörényi Beátávalhttp://www.life.hu/csalad/20181008-csalad-anyasag-es-karrier-interju-a-sanofi-gyogyszerceg-vezerigazgatojaval-szorenyi-beataval.htmlAmikor egy nőnek gyermeke születik, új, eddig ismeretlen feladattal találja szemben magát. Minél előbb meg kell tanulnia, hogyan zsonglőrködjön munka és családi élet között. A szakmai sikerekről és a karrierépítésről azonban az után sem kell lemondanunk, hogy anyává válunk. A Sanofi gyógyszercég vezérigazgatóját, Szörényi Beátát vezető pozícióról, feladatok összehangolásáról és társadalmi szerepvállalásról egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoZoltán Erika 50 év után találkozott először féltestvérével, Tündévelhttp://www.life.hu/csalad/20181009-zoltan-erika-50-ev-utan-talalkozott-eloszor-feltestverevel-tundevel.htmlMost először látta féltestvérét, Tündét Zoltán Erika énekesnő. Másfél éves volt, amikor félrelépő édesapjának gyermeke született, ám a család azon része hamarosan Amerikába költözött. 50 év után találkoztak egymással. Család--22 éves lett Szinetár Dóra nagyfia, Marcihttp://www.life.hu/csalad/20181009-22-eves-lett-szinetar-dora-nagyfia-marci.htmlSzinetár Dóra nagyfia, Marci 22. születésnapja alkalmából egy közös fotót posztolt közösségi oldalára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.