Zoltán Erika 50 év után találkozott először féltestvérével, Tündével

testvér Zoltán Erika család Zoltán Tünde féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most először látta féltestvérét, Tündét Zoltán Erika énekesnő. Másfél éves volt, amikor félrelépő édesapjának gyermeke született, ám a család azon része hamarosan Amerikába költözött. 50 év után találkoztak egymással. 

"Én tudtam a Tündiről, de csak nagyon keveset anyukám által. Mert, amikor én voltam másfél éves, Tündi akkor született. Apukám bővérű emberke volt, nagyon szerette a nőket, és hát anyukám mellett szerette az ő anyukáját is" - mesélte a Fókusznak Zoltán Erika énekesnő, aki most találkozott másodszor féltestvérével.

2014-ben volt az első találkozás a tengerentúlon, most pedig Tünde utazott Magyarországra. A féltestvér még kisgyermek volt, amikor Amerikába költöztek, azóta nem is járt itthon, de tudta, hogy testvére mekkora híresség. Akkor találkoztak először, amikor az énekesnő New Yorkban koncertezett. Kiderült, hogy nemcsak külsejük, de személyiségük is hasonló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.