Nyári Alíz Nyári Edit esküvő házasság Nyári Károly család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Károly zongorista nagyobbik lánya, Nyári Edit férjhez ment. az esküvőt a Szent István-bazilikában tartották, a lakodalomban pedig a legnevesebb művészek szórakoztatták a vendégeket. 

Két zenészcsalád fiataljai házasodtak össze, ugyanis Nyári Károly zongoraművész lánya, Nyári Edit énekes és Dráfi Kálmán, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanszékvezető egyetemi tanárának fia összeházasodtak.

Dráfi Kálmán és Nyári Edit egy meseszép esküvőn mondták ki az igent a Szent István-bazilikában, a lakodalmat pedig az egyik szállodában tarottták a Duna partján. A fiatalok egy esküvőn találkoztak. "Felkérést kaptam, hogy lépjek fel, meglepetésként a lányaim, Aliz és Edit is énekeltek. Ki gondolta volna, hogy ennek egy másik esküvő lesz a vége?" - emlékezett vissza Nyári Károly, aki örömmel adta áldását a frigyre. A pár szerelme lassan bontakozott ki, megismerkedésük első évfordulóján történt a lánykérés, két évig jártak jegyben és csak az esküvő után költöztek össze.

"Az érzés, hogy megtaláltad az, akire vártál, egyszer adatik meg az életben. Mi ezt éreztük" - mondta Nyári Edit a Best magazinnak. A lapnak azt is elárulták, hogy a lakodalomban művészbarátaik léptek fel, mint például Tokody Ilona és Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas operaénekesnők, valamint a 100 Tagú Cigányzenekar zenészei Lendvay Csócsi József prímás vezetésével, de fellépett Nyári László hegedűművész is. A násznép a vacsorán libamáj, ráksaláta, Újházi-tyúkhúslevesl, frissen sültek és borjúpörkölt közül választhatott. A dekorációban, a meghívókon és a torán is megjelent az, hogy két zenészcsalád fiataljai házasodtak össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.