Sztárházasságok - A nagy korkülönbség nem akadályozta meg a hosszan tartó boldogságot

Pierce Brosnan házasság párkapcsolat Kevin Costner sztárok Hugh Jackman Harrison Ford Sylvester Stallone korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy korkülönbség nem jelent akadályt, ha a szerelem szele megérinti az embert. Sokan a párok környezetében az ilyen kapcsolatoknak nem adnak sok időt, de a most következő hírességek erre erősen rácáfolnak.

Magyar sztárpárok, akiknél nagy a korkülönbség

Ma már egyre kevésbé szokatlan, hogy nagy korkülönbség van a szerelmesek között, ennek ellenére még mindig sok támadás éri az ilyen kapcsolatban élőket. Ernyey Béla pont a napokban tudatta rajongóival, már 10 éve alkot egy párt 38 évvel fiatalabb feleségével, és a kritizálóknak üzeni, nagyon boldogok. Nem ők azonban az egyetlenek, akik az évtizedes különbségek ellenére boldogok, van példa erre bőven! Olvasd tovább!

Sokszor fordul elő, hogy a fiatalabb fél hozzáöregszik párjához, de gyakoribb, hogy az idősebb kap plusz energiát és lendületet, és pár hónap alatt egyszerűen megfiatalodik. Ez megjelenhet a hobbik, az öltözködés, az érdeklődés változásaiban, de akár a külső megjelenésben is. Sokan tartják úgy, hogy a hét év korkülönbség a férfi javára az ideális kapcsolat záloga. Hiszen köztudott, hogy a férfiak később érnek, és a nők számára is imponáló, ha náluk valamivel idősebb férfi udvarol nekik. A társadalom jelenleg jóval toleránsabb akkor, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő a fiatalabb, még akkor is, ha ez 20-30 évet jelent.

Korábban már írtunk olyan sztárokról, akik között nagy volt a korkülönbség, ám közülük azóta többen elváltak. A mostani listánkban azonban a párok a mai napig hatalmas boldogságban élnek egymással.

1. Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith – 25 éve együtt

Az egyik legikonikusabb 007-es ügynöknek ez a második házassága – korábbi neje sajnálatos módon rákban elhunyt. A 40 éves Pierce Brosnan 1993-ban találkozott Keely-nel, aki akkor csupán 30 éves volt. Nyolc évvel később a pár összeházasodott, két gyermekük született: Dylan Thomas (1997) és Paris Beckett (2001).

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

2. Sylvester Stallone és Jennifer Flavin – 30 éve együtt

Sylvester Stallone és a fiatal modell, Jennifer Flavin 1988-ban találkoztak a Rocky V forgatásán. A nő azonnal beleszeretett a színészbe, annak ellenére, hogy 22 évvel fiatalabb volt. A pár ezután többször tartott kisebb szünetet, de végül újra visszatértek egymáshoz. 1997-ben házasodtak össze, három lányuk született: Sophia (1996), Sistine (1998) és Scarlet (2002).

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

3. Kevin Costner és Christine Baumgartner – 18 éve együtt

Kevin Costnernek már volt három gyermeke, amikor Christine-nel 2000-ben megismerkedett. Egyiküket sem zavarta a 19 év korkülönbség, és négy évvel később összeházasodtak az akkor 49 éves színész vidéki kastélyában. Két fiuk és egy lányuk született: Cayden (2007), Hayes (2009), Grace (2010).

Kevin Costner és Christine Baumgartner akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

4. Harrison Ford és Calista Flockhart – 16 éve együtt

Mindenki Indiana Jones-a 2002-ben találkozott Calista Flockhart-tal a Golden Globe díjátadó ünnepségen. Bár ekkor Ford hivatalosan még házas volt, a 22 évvel fiatalabb nő azonnal elcsavarta a fejét – feleségével korábban már benyújtották a válási papírokat. 2009-ben, Valentin-napon kérte meg Calista kezét, és egy évvel azután össze is házasodtak. Ford már kétszer volt házas, és négy gyermeke született, de Calista-nak ez volt az első. Kisfiát, aki még 2001-ben született, Ford később örökbe fogadta.

Harrison Ford és Calista Flockhart akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

5. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness – 23 éve együtt

Még 1995-ben találkozott az akkor 27 éves Hugh és a 40 éves Deborra-Lee, egy mini sorozat forgatásán, egy évvel később pedig már egybe is keltek. A pár mérhetetlen szerelme a mai napig kitart, sokan őket tartják a legösszetartóbb házaspárnak Hollywoodban. Két gyermeket fogadtak örökbe, Oscart és Avat.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images
Így mentheted meg a házasságodat; nézzetek együtt filmet!http://www.life.hu/csalad/20180522-mentsd-meg-a-hazassagodat-filmekkel-parterapia-krizis.htmlA filmek nem csupán könnyed szórakozást ígérhetnek, általuk számos fontos kérdés feltehető és megválaszolható, akár a saját házasságodon belül is. Nem minden romantikus vígjáték csöpög a nyáltól, hogy a lényeg kivehetetlen legyen, és nem minden dráma közben érzel gyomorgörcsöt 120 percen át. Házi párterápia otthon, a tévé előtt ülve. CsaládOrigoKijátszották az egyházat, és leszbikusként elsőként kötöttek melegházasságothttp://www.life.hu/csalad/20180226-leszbikuskent-elsokent-kotottek-meleghazassagot-spanyolorszagban.htmlMa már a legtöbb országban nem számít kimondottan tabunak a homoszexualitás, főként a leszbikus kapcsolatokkal szemben „elnézőek” az emberek. Ám 117 évvel ezelőtt, ha két nő szeretett egymásba, akkor semmi jóra sem számíthattak; kiközösítés, megvetés. Azok, akik vállalták önmagukat és párra leltek, házasságra még legmerészebb álmaikban sem mertek gondolni. Két szerelmes spanyol nő kivételével, akik kijátszva a rendszert összeházasodtak. Ez az ő történetük. CsaládOrigoA házasság krízispontjai, amikor a legnagyobb az esély a válásrahttp://www.life.hu/csalad/20171003-a-hazassag-krizispontok-amikor-a-legnagyobb-az-esely-a-valasra-szerelem.htmlA kiváló és hosszan tartó házasság alapja nem a szerelem. Az esküvő után, a heves érzelmek idővel lecsillapodnak, és felmerülnek olyan élethelyzetek, olyan krízispontok, melyeken csak együttes erővel lehet túljutni. Nem csak a házasság 7. éve meghatározó, több mérföldkő is felbukkan az évek alatt, mind különböző problémákkal. Ezeket vesszük sorra. Család--Sima és rögös út a sikerig: Sztárok gyerekkora: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180801-sztarok-szineszek-es-enekesek-gyerekkora-fotok.htmlA sztárokról sokszor még csak nem is sejtjük, hogy milyen könnyű vagy épp felforgató volt a gyerekkoruk. Egyesek csak úsztak az árral és tehetségüket felfedezték, másokat – ha nem is tudatosan, de már egészen fiatalon – erre a pályára kondicionáltak. CsaládOrigoA barátság világnapja - Sztárok, akikről nem is hinnéd, hogy barátokhttp://www.life.hu/csalad/20180726-a-baratsag-napja-sztarok-akikrol-nem-is-hinned-hogy-baratok.htmlMa van a barátság világnapja, ez pedig remek apropót szolgáltat arra, hogy kicsit belemélyedjünk, mit is jelent ez az emberi kapcsolat, valamint megnézzünk pár érdekes sztárt is, akik évek óta barátok. Család--Sztárok, akiket örökbe fogadtak, vagy nevelőszülőknél töltötték gyermekkorukathttp://www.life.hu/csalad/20180725-sztarok-akiket-orokbe-fogadtak-vagy-neveloszuloknel-toltottek-gyerekkorukat.htmlA hírességek sem kivételek, ha hányatatott sorsú gyermekkorról van szó. Sokan vannak, akiknek meghaltak a szüleik, vagy épp lemondtak róluk, ám ennél jóval kacifántosabb történeteket is bemutatunk. Az örökbefogadás csak egy az elárvult gyermekek elhelyezésének alternatívái közül. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.