4 szuper nyári napközis tábor, mely nem csak gyereklerakat

YouTube színjátszás nyári tábor influencer napközis tábor Budapest állatkert robotika iskoláskorú gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táborok a szünidőben központi szerepet töltenek be a családok életében, hiszen a legtöbb gyermek, bár már iskolába jár, még nem hagyható otthon felügyelet nélkül. Még most sem késtél el, ha szeretnéd gyermekedet egy tartalmas és élménydús, valamint érdeklődési körének megfelelő és hobbiját támogató táborba küldeni.

Lássuk be, a nyári táborok javarésze nem más, mint egyfajta gyermekmegőrző - segítenek, ha nincs több szülői szabadság, vagy épp távol élnek a nagyszülők. Szerintünk azonban a gyermek felvigyázásán túl, a táborok remek lehetőséget teremtenek készségek, képességek fejlesztésére, valamint komolyabb ismeretterjesztésre.

4 remek napközi jellegű, budapesti tábort gyűjtöttünk össze, melyek az idő hasznos eltöltése mellett, még új ismeretekkel is gazdagítják a gyermekeket.

1. Medu Camp Influencer tábor

A YouTube, az Instagram, a Facebook és egyéb közösségi média felületek a mai fiatalok életében központi szerepet töltenek be. Sokan vannak, akiknél ez már túlnyúlik a hétköznapi felhasználáson: oldalakat, csatornákat indítanak. Szülőként azonban valós aggodalmaid lehetnek, nem csupán a siker-kudarc mérleg, de a feltöltött tartalmak minősége és milyensége miatt is. Idén azonban lehetőséged nyílik gyermekednek egy igazán szuper élményt és egyben tanulási, fejlődési lehetőséget is biztosítani, ezzel a hiánypótló, szakemberek által vezetett táborral.

Érdekel? IDE kattintva többet is megtudhatsz az Influencer táborról, melynek a Millipop Játszóház ad otthont, és augusztus 31-ig várja a gyerekeket.

Szuper élmény és egyben tanulási, fejlődési lehetőség szakemberek által vezetett táborban (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

2. ZOO tábor

A Fővárosi Állat- és Növénykertben szakképzett pedagógusok vezetésével folyik a környezeti oktatás. Játékos és közvetlen tapasztalatszerzés révén tudnak meg nem csupán az állatokról, de az állatkert működéséről is számos érdekes dolgot.

Érdekel? Az ITT található oldalon többet is megtudhatsz erről a táborról, mely egészen augusztus 31-ig várja a 6-12 éves gyermekeket.

A gyerekek a vetélkedőkön, játékokon keresztül közelebb kerülnek az állatokhoz, növényekhez Forrás: zootabor.hu

3. Színjátszó nyári tábor

A színjátszás nem csupán olyan gyermekek számára lehet érdekes, akik a színészet felé szeretnének később orientálódni. Egy ilyen tábor remek lehetőséget teremt a szereplési vágy kiélésére és kezelésére, az érzelmek kimutatására és a kreativitás fejlesztésére.

Érdekel? Tudj meg többet a táborról IDE kattintva, ahová még nem késő jelentkezni, hiszen augusztus végéig várják a 8-13 éves gyerekeket.

Egy ilyen tábor remek lehetőséget teremt a szereplési vágy kiélésére (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

4. Funside Robotika napközis nyári tábor

Előképzettség nélkül is részt lehet venni ezen az igen érdekes tematikájú táboron. A robotika „oktatás" gyakorlati szemléletű, így a gyerekek minden nap végére egy kézzelfogható teljesítménnyel lesznek gazdagabbak, miközben átélik az alkotás és a csapatmunka élményét.

Érdekel? Nézd meg ITT, hogy melyik hétre van még lehetőség jelentkezni, hisz a tábor turnusai augusztus 31-ig várják a 7-12 éveseket.

A projektek során – és megadott instrukciók alapján – a gyerekek maguk építenek össze robotokat Forrás: funside.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.