Kiderült, hogy D. Nagy Lajosnak nincs eltitkolt fia: Balázs édesanyja elmondta az igazságot

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
eltitkolt gyerek fiú gyermek D. Nagy Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt a sajtó elé állt egy bizonyos Balázs azt állítva, ő D. Nagy Lajos eltitkolt gyermeke. A zenész végig tagadta, hogy lenne egy „eltitkolt" gyermeke, és most végre kiderült az igazság.

D. Nagy Lajos életét évekkel ezelőtt forgatta fel egy fiú, Balázs, aki azt állította, hogy ő a zenész eltitkolt gyermeke. A fiú végig kitartott emellett annak ellenére, hogy a sztár többször cáfolta állítását. D. Nagy Lajos hallani sem akart az egész ügyről, de nem tudott elbújni előle, hiszen időről időre előkerült. Az igazságot csak ők ketten tudták, na meg persze Balázs édesanyja, aki most annyi év után a nyilvánossággal is megosztotta.

D. Nagy Lajosnak nincs eltitkolt gyermeke Forrás: MTI/Mohai Balázs

soha nem állítottam olyasmit sem Bazsinak, sem másnak, hogy D. Nagy Lajos a rokona lenne.

Ripostnak

Eltitkolt sztárgyerekek, akiktől hangos volt a sajtó

Száz éve még botrányosnak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke, ma már viszont sokkal lazábban kezeli ezt a közvélemény. A sztárok eltitkolt utódai azért manapság is megmozgatják az emberek fantáziáját. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

A horrorfilmek legfélelmetesebb szereplői: a játékbabák (18+)http://www.life.hu/csalad/20180710-a-horror-filmek-legfelelmetesebb-szereploi-a-jatekbabak.htmlA játékok arra hivatottak, hogy kedves emlékekkel, vidám percekkel ajándékozzák meg a gyermekeket. Így nem is lepődhetünk meg azon, hogy a horrorműfaj ráugrott erre a témára. Nagyon félelmetes tud lenni, amikor valami olyan kezdi el irtani a családtagokat, amire alapvetően jóérzéssel gondolunk, sőt, sok ideig nem is gyanakodunk. Ismerd meg az 5 legparább horror filmet, melyben egy játék végzi a piszkos munkát. CsaládOrigoFoci vb: Gyermekével cukiskodott De Bruyne és Courtoishttp://www.life.hu/csalad/20180711-de-bruyne-es-courtois-gyermekeis-ott-volt-a-foci-veben.htmlImádjuk a foci vébé meccsei után a papájukkal ünneplő sztárcsemetéket. Szerencsénkre a francia-belga összecsapást követően is láthattunk gyerekeikkel cukiskodó játékosokat. Ezúttal a belga Kevin De Bruyne és csapattársa, Thibaut Courtois mutatta meg kisgyermekét. Család--Nagyon édes Mick Jagger kisfia, Deveraux: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180710-nagyon-edes-mick-jagger-kisfia-deveraux.htmlA legendás 74 éves rocker egy másfél évvel ezelőtt lett ismét apa. Kisfia, Deveraux ugyan még nagyon pici, máris elképesztően hasonlít az édesapjára. Család--Harry herceg csodás ajándékkal lepi meg Lajos herceget a keresztelőjénhttp://www.life.hu/csalad/20180709-harry-herceg-csodas-ajandekkal-lepi-meg-lajos-herceget-a-keresztelojen.htmlIgazán kedves ajándékot választott Harry herceg Lajos herceg keresztelőjére. A nagysikerű könyv, a Micimackó első kiadásával lepte meg, de még ennél is többet tervez. Család--Lajos herceg keresztelőjén nem vesz részt Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/csalad/20180709-lajos-herceg-keresztelojen-nem-vesz-reszt-erzsebet-kiralyno.htmlMár biztosnak tűnik: Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vesznek részt Lajos herceg keresztelőjén hétfőn. Az okát is tudni lehet, szerencsére nem a királynő egészségével van baj. Család--Angelina Jolie újra egyesítené a családját Brad Pittelhttp://www.life.hu/csalad/20180709-angelina-jolie-ujra-egyesitene-a-csaladjat-brad-pittel.htmlRetteg attól Angelina Jolie, hogy a válás során elveszíti gyermekeit, így egy bennfentes szerint arra is kész, hogy újra összehozza családjukat. A hírek szerint ez lehet az ok, ami miatt késlelteti a válást. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.