A szakértő elárulta, hogyan takaríthatjuk meg a legtöbb pénzt

spórolás bevásárlás pénz utazás szakértő étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az étkezésen, az utazáson, de még a gyermekprogramokon is rengeteget lehet spórolni, ha megfogadunk néhány hasznos tanácsot. Fa Kinga családi pénzügyi szakértő elárulta a takarékoskodás legjobb módját.

"Nem spórolni kell, hanem a pénzünkből a legtöbbet kihozni" - mondta a Mokkában Fa Kinga családi pénzügyi szakértő, akit arról faggattak, milyen praktikákkal lehet a legtöbbet sprólni.

Azt tanácsolja, hogy hetente járjunk vásárolni, hiszen így sokkal jobban tudunk tervezni, és a kísértés is kisebb. Érdemes továbbá csak annyi pénzt magunkkal vinni, amennyit el is akarunk költeni. Érdemes a heti étkezést is megtervezni, piacon vásárolni, ahol nagyobb a választék a zöldségek és gyümölcsök terén.

Azt mondja, hogy az élményprogramokkal is rengeteget lehet sprólni. "Sok olyan nyári program van, ami ingyenes, amit nyáron nagyon szeretnek a gyerekek. Akár a Margit-szigeten a zenélő szökőkút, hétköznapokon a BKV hajóval akár rendes bérlettel mehetünk, és végig visz a város legszebb pontjain. Sok helyen vannak állatsimogatók, vagy akár egy játszótérre ki lehet menni piknikezni" - mondta a szakértő.

Azt is elmondta, hogy érdemes a tömegközelekedést választani az autózás helyett, sőt a havi bérletek helyett vegyünk 100 naposat, hiszen úgy 90 nap áráért utazhatunk 100 napig.

A horrorfilmek legfélelmetesebb szereplői: a játékbabák (18+)http://www.life.hu/csalad/20180710-a-horror-filmek-legfelelmetesebb-szereploi-a-jatekbabak.htmlA játékok arra hivatottak, hogy kedves emlékekkel, vidám percekkel ajándékozzák meg a gyermekeket. Így nem is lepődhetünk meg azon, hogy a horrorműfaj ráugrott erre a témára. Nagyon félelmetes tud lenni, amikor valami olyan kezdi el irtani a családtagokat, amire alapvetően jóérzéssel gondolunk, sőt, sok ideig nem is gyanakodunk. Ismerd meg az 5 legparább horror filmet, melyben egy játék végzi a piszkos munkát. CsaládOrigoKiderült, hogy D. Nagy Lajosnak nincs eltitkolt fia: Balázs édesanyja elmondta az igazságothttp://www.life.hu/csalad/20180711-kiderult-hogy-d-nagy-lajosnak-nincs-eltitkolt-fia-balazs-edesanyja-elmondta-az-igazsagot.htmlÉvekkel ezelőtt a sajtó elé állt egy bizonyos Balázs azt állítva, ő D. Nagy Lajos eltitkolt gyermeke. A zenész végig tagadta, hogy lenne egy „eltitkolt" gyermeke, és most végre kiderült az igazság. Család--Foci vb: Gyermekével cukiskodott De Bruyne és Courtoishttp://www.life.hu/csalad/20180711-de-bruyne-es-courtois-gyermekeis-ott-volt-a-foci-veben.htmlImádjuk a foci vébé meccsei után a papájukkal ünneplő sztárcsemetéket. Szerencsénkre a francia-belga összecsapást követően is láthattunk gyerekeikkel cukiskodó játékosokat. Ezúttal a belga Kevin De Bruyne és csapattársa, Thibaut Courtois mutatta meg kisgyermekét. Család--Nagyon édes Mick Jagger kisfia, Deveraux: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180710-nagyon-edes-mick-jagger-kisfia-deveraux.htmlA legendás 74 éves rocker egy másfél évvel ezelőtt lett ismét apa. Kisfia, Deveraux ugyan még nagyon pici, máris elképesztően hasonlít az édesapjára. Család--Harry herceg csodás ajándékkal lepi meg Lajos herceget a keresztelőjénhttp://www.life.hu/csalad/20180709-harry-herceg-csodas-ajandekkal-lepi-meg-lajos-herceget-a-keresztelojen.htmlIgazán kedves ajándékot választott Harry herceg Lajos herceg keresztelőjére. A nagysikerű könyv, a Micimackó első kiadásával lepte meg, de még ennél is többet tervez. Család--Lajos herceg keresztelőjén nem vesz részt Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/csalad/20180709-lajos-herceg-keresztelojen-nem-vesz-reszt-erzsebet-kiralyno.htmlMár biztosnak tűnik: Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vesznek részt Lajos herceg keresztelőjén hétfőn. Az okát is tudni lehet, szerencsére nem a királynő egészségével van baj. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.