Foci vb: Özil már a barátnőjével nyaral - Mindenki kiakadt!

Forrás: Instagram/m10_official -
Mesut Özil foci-vb 2018 foci vb 2018 Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Mesut Özilre, a német válogatott játékosára haragszik a fél világ. Pár nappal azután, hogy a világbajnoki címvédő Nationalelf elszenvedte történelme eddigi legnagyobb égését, és a csoportjából sem jutott tovább, a csapat kulcsembere boldogan szelfizett szerelmével.

Mesut Özil körül forrnak az indulatok

"Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. Akkor is mosolyra fakasztasz, amikor a világ a feje tetejére áll körülöttem" - írta szerelmes fotója mellé Özil, akit korábban a német kudarc egyik bűnbakjának kikiáltottak ki.

Amine Gülşe és Mesut Özil Forrás: Instagram/m10_official

Öziléktől többet vártak a vb-n

Nem csoda, hogy a klasszis büszkén feszít szerelme, Amine Gülşe mellett, aki nem mellesleg a Miss Turkey World 2014 címet is magáénak tudhatja. A gond valójában nem is fotóval, sokkal inkább az időzítéssel van...

A németnek ugyanis sikerült éppen akkor kitennie a posztját közösségi oldalára, amikor hétfő délután Németországnak pont Brazíliával kellett volna játszania a legjobb nyolc közé jutásért. Ha ugyanis nem estek volna ki a csoportból, Mexikó helyett ők lettek volna ott a nyolcaddöntőben. Így persze valahol érthető, hogy a nyaralós fotón sokak fennakadtak, akik többet vártak Németországtól.

Foci vb: Salma Hayek is őrült focilázban éghttp://www.life.hu/sztarok/20180701-salma-hayek-szineszno-is-focilazban-eg-a-foci-vebe-miatt.htmlÚgy tűnik, Salma Hayek, a mexikói születésű amerikai színésznő is hatalmas focirajongó. Nem sokkal a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdete után tette közzé, hogyan szurkol kedvenc csapatának.TV + Sztárok--Foci vb: Eva Longoria csodás babafotóval drukkol Mexikónakhttp://www.life.hu/csalad/20180701-eva-longoria-csodas-babafotot-posztolt-a-foci-vb-kapcsan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, június végén megszületett Eva Longoria első gyermeke, aki a Santiago Enrique nevet kapta. A büszke anyuka így már babájával együtt drukkolhat férje, Jose Antonio Baston hazájának. Család--Focilázban égnek a legszexisebb brazil modellekhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-adriana-lima-brazil-szupermodell-is-szurkola-foci-veben.htmlÚgy tűnik, imádják a focit a brazil szupermodellek. Míg Gisele Bündchen gyermekével szurkol, addig Alessandra Ambrosio egyenesen Moszkváig ment, hogy élőben drukkolhasson hazája együttesének. Adriana Lima pedig a barátnőivel szorított Brazíliának. TV + Sztárok--Foci vb: Alessandra Ambrosio Moszkvában szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-alessandra-ambrosio-brazil-modell-igy-szurkol-a-foci-veben.htmlGisele Bündchen kislányával drukkol, de nem ő az egyetlen brazil modell, aki hazája válogatottjáért szorít. Úgy tűnik, Alessandra Ambrosio is hatalmas focirajongó, aki eddig jobbnál jobb fotókkal kápráztatta el követőit az Instán. TV + Sztárok--Foci vb: A szexi Gisele Bündchen lányával szurkolhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-gisele-bundchen-igy-szurkol-brazilianak-a-foci-veben.htmlGisele Bündchen brazil modell már 37 éves, de dögösebb, mint valaha. Instagram-oldalán pedig most az is megmutatta, hogyan drukkolnak kislányával szülőhazája válogatottjának. TV + Sztárok--Foci vb: Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?http://www.life.hu/csalad/20180701-shakira-es-gerard-pique-hazaja-is-a-legjobb-16-kozott-a-foci-vb-n.htmlMa délután Oroszország Spanyolországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Így vélhetően nagy az izgalom Shakiráék családjában. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.