Cristiano Ronaldo Jr. Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Lionel Messi családja is élőben nézte végig Kazanyban, ahogy a franciák kiejtették Argentínát. Nem volt ez másképpen Cristiano Ronaldo esetében sem.

Messi után Ronaldo is kiesett a vb-n

A dél-amerikai csapathoz hasonlóan a luzitánok is azonnal kiestek a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának első napján.

Dolores Aveiro, Cristiano Ronaldo édesanyja Madeira zászlajával szorított fiának Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Portugáliát 2-1-re győzte le Uruguay együttese, ezt pedig Szocsiban, a Fist Olimpiai Stadion lelátójáról nézte végig a portugál klasszis édesanyja, Dolores Aveiro, valamint legidősebb gyermeke, Cristiano Ronaldo Jr.

Cristiano Ronaldo kisfia, és párja, Georgina Rodriguez a lelátón izgultak Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

A kisfiú mögött ott ült Georgina Rodriguez is, aki november 12-én hozta világra első közös gyermeküket, aki az Alana Martina nevet kapta. Ezzel négyre bővült a csemeték száma, korábban ugyanis béranya adott életet Ronaldo ikreinek, azelőtt pedig fiának, Cristiano Ronaldo Jr.-nak is.

Így persze természetes, hogy Georgina Rodriguez is elkísérte Oroszországba a szerelmét, és élőben drukkolt Portugáliának a meccsek alatt:

Vamos @cristiano Te amamos ❤️ Fuerza súper selección! @portugal #

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

Ronaldo júnuis 17-én egy közös szelfit is lőtt a fiával, melyet ki is posztolt közösségi oldalára:

Parabéns meu querido filho! Estas a ficar um homem! 8️⃣ ❤️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.