Vajna Timi és Andy Vajna belevágtak a babaprojektbe: "Elkezdtünk valamit"

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi baba Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi élő videóban nyilatkozott a gyermekvállalásról, habár csak szűszavúan, de az kiderült, hogy valami elkezdődött!

Már régóta tudjuk, hogy Vajna Timi szeretne gyermeket, de eddig nem jött el a babavállalás megfelelő pillanata. Amerikában él, hogy egyengesse karrierjét, de úgy tűnik, hogy a távolság nem lehet akadály. Timi az Instagram-oldalán válaszolt élő videóban a rajongók kérdéseire, így derült ki, hogy hogy állnak a babavállalással.

Vajna Timiék belekezdtek a babaprojektbe Forrás: Instagram/Vajna Timi

"Van valami, ami elkezdődött, majd arról beszámolok személyesen" - mondta szűkszavúan Timi, majd egy másik kérdésre is válaszolt, ami azt firtatta, hogy szüneteltetik-e a babaprojektet. "Nincs szüneteltetetve, hanem elkezdtünk valamit" - mondta, de ennél többet nem árult el.

Justin Bieber és Haiely Baldwin New York utcáin csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-justin-bieber-es-hailey-baldwin-new-york-utcain-csokolozott.htmlMár bizonyíték van arra, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin együtt járnak. Egy szemfüles járókelőnek sikerült videóra venni, ahogyan New York utcáin csókolóznak. TV + Sztárok--Kiszel Tünde egy hajón mutatta meg melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-kiszel-tunde-egy-hajon-mutatta-meg-melleit-foto.htmlKiszel Tünde ismét megmutatta, mennyire gömbölyödnek az idomai: durva dekoltázst villantott. TV + SztárokOrigoMC Hawernek rengeteg az adóssága, de most vásárolt egy luxusautóthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-mc-hawernek-rengeteg-az-adossaga-de-most-vasarolt-egy-luxusautot.htmlMC Hawer szenvedélybetegsége idején komoly adósságokba verte magát, a törlesztőrészleteket azóta is nyögi. Ennek ellenére nem tudott nemet mondani egy luxusautóra, megvásárolta. TV + Sztárok--Elhunyt a kambodzsai herceg feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180618-elhunyt-a-kambodzsai-herceg-felesege-norodom-ranariddh-ouk-phalla.htmlAutóbalesetben elhunyt a kambodzsai herceg, Norodom Ranariddh felesége, Ouk Phalla. TV + Sztárok--Így néz ki Tóth Vera kócosan, smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-nez-ki-toth-vera-kocosan-smink-nelkul.htmlTóth Vera mostanában dögösebbnél dögösebb fotókat posztol, nagyon élvezi, hogy olvadnak le róla a kilók. Éppen ezért volt furcsa az a kép, amit most mutatott.TV + SztárokOrigoÍme, a Timeless le nem adott erotikus jelenetehttp://www.life.hu/sztarok/20180617-ime-a-timeless-le-nem-adott-erotikus-jelenete-abigail-spencerrel-es-matt-lanterrel.htmlA Timeless második évadából maradt ki ez a medencében csókolózós jelenet. A Lucy Prestont megformáló Abigail Spencer és a Wyatt Logant alakító Matt Lanter erotikus néhány perce úgy tánik népszerűbb, mint maga az epizód, és már 185 ezer megtekintésnél jár a Twitteren. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.