Bereczki Zoltán család gyermek tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gyakori, hogy Bereczki Zoltán fotókat oszt meg magánéletéről, most azonban kivételt tett. Lánya táncfellépéséről posztolt fotót. 

Lánya, Zorka táncfellépésről osztott meg fotót követőivel Bereczki Zoltán. Sosem mutatja meg kislányát, most azonban olyan fontos volt a pillanat, hogy kivételt tett. Annyira meghatódott a kislánya táncvizsgáján, hogy muszáj volt megosztani a pillanatot.

Ne feledd, hogy a baba első szülinapja nem rólad szól!http://www.life.hu/csalad/20180525-ne-feledd-hogy-a-baba-elso-szulinapja-nem-rolad-szol-torta-recept.htmlA baba első szülinapja az új trendek szerint inkább hasonlít valami őrületes bulira, mint egy 12 hónapos csöppség megünneplésére. Dobd el a csili-vili partikellékeket, és helyezd előtérbe a saját gyermekedet! CsaládOrigoKisbabát vár Hilary Duffhttp://www.life.hu/csalad/20180610-kisbabat-var-hilary-duff.htmlA színésznő az Instagramon, pocakos fotóval jelentette be, hogy bővül a családja.Család--Videójátékfüggő lett egy kilenc éves kislány - elvonóra kerülthttp://www.life.hu/csalad/20180610-videojatekfuggo-lett-egy-kilenc-eves-kislany-elvonora-kerult.htmlA brit kislány napi 10 órát játszott a Fortnite nevű lövöldözős videojátékkal. Függősége miatt elvonóra kellett vinni.Család--5 dolog, amit nem tudtál a leghírhedtebb szerelmespárról: A Bonnie és Clyde legendahttp://www.life.hu/csalad/20180524-5-dolog-amit-nem-tudtal-a-leghirhedtebb-szerelmesparrol-bonnie-es-clyde-legenda.htmlKorábban már részletesen foglalkoztunk a két szerelmes életével, most azonban új fényben világítjuk meg a történetüket, és őket magukat is. Család--Feleségek luxuskivitelben: forgatásról ment szülni Luxus Dalmahttp://www.life.hu/csalad/20180610-felesegek-luxuskivitelben-forgatasrol-ment-szulni-luxus-dalma.htmlA stábtagok leblokkoltak, csak Polgár Tünde volt észnél, ő hívta a rendőröket, amikor Smaltik Dalmánál beindult a szülés a Feleségek luxuskivitelben fogatásán - írja a Bors.CsaládOrigoCsaládalapításon gondolkozik Balázs Andi és párjahttp://www.life.hu/csalad/20180609-csaladalapitason-gondolkozik-balazs-andi-es-parja-gabor.html16 éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andi és kedvese, Gábor. A pár már a családalapításon gondolkozik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.