kisbaba Hilary Duff terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő az Instagramon, pocakos fotóval jelentette be, hogy bővül a családja.

Hilary Duff és szerelme, Matthew Koma első közös gyermeküket várják. Az amerikai színésznő azt is elárulta, hogy kislánya lesz. Hilarynak már van egy hat éves kisfia, aki az előző kapcsolatából született.

"Találjátok ki srácok, hogy mi történt! Matthew Komával összehoztunk egy kislányt, és nem is lehetnénk ennél boldogabbak!" - írta pocakos fotójához a színésznő.

Guess what guys! @matthewkoma and I made a little princess of our own and we couldn’t be more excited!!!!!!

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés,

Álarcban kényeztetik egymást Pásztor Anna buliján (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180610-alarcban-kenyeztetik-egymast-a-vendegek-pasztor-anna-bulijan.htmlPásztor Anna már nem az első buliját tartja a művészet és az erotika jegyében. Eleinte csak privát szórakozásnak indul, mára azonban partisorozattá nőtte ki magát.TV + SztárokOrigoAz alattvalók előtt sírta el magát Sarolta hercegnő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-az-alattvalok-elott-sirta-el-magat-sarolta-hercegno-foto.htmlSarolta hercegnő egy hivatalos eseményen sírta el magát. Most kiderült, mi volt az oka riadalmának. TV + Sztárok--Gyilkossági kísérletért kell felelnie Ryan O'Neal fiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-gyilkossagi-kiserletert-kell-felelnie-ryan-oneal-fianak.htmlGyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen.TV + Sztárok--Ezrek fejezik ki részvétüket: gyászol Heidi Klumhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezrek-fejezik-ki-reszvetuket-gyaszol-heidi-klum.htmlOsztoznak a rajongói Heidi Klum fájdalmában. A szupermodell közösségi oldalán számolt be az őket ért veszteségről. TV + SztárokEzzel nyugtatta meg Harry herceg feleségét, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezzel-nyugtatta-meg-harry-herceg-feleseget-meghan-marklet.htmlEgy szájról olvasó szakember elárulta, mit mondott Harry herceg aggódó feleségének, Meghannak legutóbbi hivatalos megjelenésükön. TV + Sztárok--Megszólalt David Beckham állítólagos szeretőjének apjahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-megszolalt-david-beckham-allitolagos-szeretojenek-apja-valas.htmlPár napja röppent fel a hír, miszerint válófélben van a Beckham házaspár. Az ok pedig az, hogy David megcsalta feleségét. Most megszólalt az állítólagos szerető apja.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.