Rácz Gergő hamarosan apa lesz

baba Rácz Gergő apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Gergő nem is olyan régen vette el kedvesét, most pedig egy újabb örömhírrel szolgáltak a rajongóknak: gyermekük lesz.

Rácz Gergő és kedvese még csak decemberben mondták ki egymásnak a boldogító igent, de máris egy újabb mérföldkőhöz érkezett a kapcsolatuk. Egy igazi örömhírt jelentett be az énekes a Mokkában: babát várnak! Rácz Gergő elárulta, hogy nem lepte meg a hír, de borzasztóan örül.

Rácz Gergő és felesége babát várnak "Forrás: FEM3 "

Én egyébként szeretem az új dolgokat. Abszolút örömmel várom ezt"

„Következetes vagyok, de semmiképp sem gondolnám azt, hogy szigorú apuka leszek"

Mobiltelefon-fejű szülők - Ne a kamerát, hanem téged lásson!http://www.life.hu/csalad/20180510-mobiltelefonfeju-szulok-ne-a-kamerat-hanem-teged-lasson-a-gyermeked.htmlA családi egység megalapozása a négy fal között történik. Ám fontos, hogy azon kívül is képesek legyünk fenntartani, sőt, fejleszteni. Erre remek alkalmat adnak például a közös programok, vagy épp az ünnepségek. De álljunk meg egy pillanatra! Mondd, mikor láttad utoljára a kamera, illetve a telefon kameráján kívül gyermeked arcát, ahogy az óvodai, iskolai ünnepségen szaval, énekel? Egy-egy családi kirándulás alkalmával mennyi képpel térsz haza a telefonodban, és mennyivel az emlékeidben? CsaládOrigoMobilalkalmazások, melyek megkönnyítik az életünkethttp://www.life.hu/csalad/20180509-mobilalkalmazasok-applikaciok-melyek-megkonnyiti-az-eletunket.htmlÉrezted már azt, hogy jó lenne egyszerre több helyen lenni, több mindent csinálni? A mai korban a legnagyobb kincs az idő, az az idő, amit magadra, családodra fordíthatsz. Engedd hát, hogy az okostelefonod felszabadítson neked pár percet, vagy akár pár órát. Hiszen sorban állással, vagy épp a telefonos időpontfoglalással rengeteg értékes idő és energia vész kárba: alkalmazkodás a nyitva tartási időkhöz, az interneten való elérhetőség keresgélése, a „Kérem tartsa, hívása fontos számunkra" mondatok végtelen sora. CsaládOrigoLilu megmutatta kisfiát, Dávidot: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180514-lilu-megmutatta-kisfiat-davidot-foto.htmlKisfiáról posztolt közösségi oldalára Lilu: Dáviddal horgásztak a hétvégén. CsaládOrigoSarka Kata és Hajdú Péter összehozták a családot kislányuk elsőáldozásárahttp://www.life.hu/csalad/20180514-sarka-kata-es-hajdu-peter-oosszehoztak-a-csaladok-kislanyuk-elsoaldozasara.htmlElsőáldozó lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya, Noncsi. Ebből az alkalomból az egész család együtt ünnepelt. Mint Hajdú Péter elmondta: nagyon fontos nekik a gyerekek vallásos nevelése. Család--A brit királyi családban harmadikként született gyermekek meglepő sorsahttp://www.life.hu/csalad/20180508-a-brit-kiralyi-csaladban-harmadikkent-szuletett-gyermekek-sorsa.htmlKözel három hét telt el azóta, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke megszületett. Lajos herceg tündéri baba, de vajon milyen jövő vár rá? Ezt előre megjósolni szinte lehetetlen, de kiindulási alapként elhoztuk a leghíresebb és legérdekesebb brit királyi családban harmadikként született gyermekek sorsát. CsaládOrigoHíres aranyásók a történelemből 2.- Férfi szeretők http://www.life.hu/csalad/20180507-hires-aranyasok-a-tortenelembol-ferfi-szeretok.htmlAz aranyásó jelzőt elsősorban hölgyekre használjuk, pedig férfiak is előszeretettel kapaszkodnak fel más vállán, költik más pénzét, és élvezik a párjuk rangjával járó előnyöket. Korábban már írtunk olyan nőkről, akik a társadalom legalsó fokáról jutottak el például az uralkodói címig. Most következzen három aranyásó férfi, három teljesen különböző történettel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.